Snel en gewenste item gekregen.
Dat vinden wij heel fijn om te horen Rob. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mijn maat handschoentjes bleek niet voorradig te zijn. Werd gebeld door medewerkster met goede raad uit persoonlijke kennis. Heb ander maatje gekregen en.... Fits like a glove!
Dat is fantastisch om te horen Barry! Ik ben heel blij dat ze goed passen. Heel erg bedankt voor je mooie review. Veel plezier met de handschoenen gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
zeer goede mooie helm prima service snelle leveringvan pothelm ga zeker vaker wat bij jullie bestellen ga zo door gr jan.
Wat een mooie woorden Jan! Heel erg bedankt hiervoor. Veel fijne kilometers gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goede service Helaas moest ik de helm terug sturen omdat hij te klein was Maar snel geld retour
Dat is jammer om te horen. Wel fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review Marijan! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Good selection, easy ordering. Good comms through despatch and delivery. No issues - would recommend.
That is very great to hear Craig. Thank you so much for this amazing review! All the best, Team Pothelm
Helder website, soepel bestel proces en heldere communicatie. Helmen waren voorradig dus levering was op korte termijn mogelijk. Wij zijn zeer tevreden over Pothelm.
Beter kan bijna niet! Ontzettend bedankt voor deze prachtige review Marc. Veel fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Leuk om te horen, bedankt voor de mooie woorden! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Von Bestellung bis zur Lieferung war alles Top und man war immer informiert. Ware wie beschrieben Danke
Vielen Dank für die nette Bewertung, das weiß ich sehr zu schätzen. Nochmals vielen Dank für die Bestellung und viele sichere Meilen gewünscht! Mit freundlichen Grüssen, Team Pothelm.nl
Heb mn gedane bestelling optijd en goed verpakt ontvangen. Top!
Kijk, dat is top om te horen ook! Bedankt voor de mooie review! Veel plezier van de helm! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl!
Vandaag besteld morgen in huis
Super om te horen, nogmaals bedankt! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik heb een oude Berrini , waar ik nog regelmatig mee rijd. Toen de verplichting voor de helm kwam , zag ik me niet met een nieuwe helm rijden. Maar met de Pothelm , beleef ik weer een mooie ervaring! Hier wil wel mee door de dorpjes toeren!@
Wat een prachtige review Wim. Beter kan niet. Ontzettend bedankt hiervoor. Het mooie weer komt er weer aan, heel veel fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Zeer snelle levering. Top.
Dat is fijn om te horen Bart. Heel erg bedankt! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Correcte afhandeling, Snelle levering, Product zoals omschreven.
Fantastisch Richard. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Helm besteld Was niet op voorraad Werd gebeld om een andere uit te zoeken of geld terug Andere helm uitgezocht, Volgende dag in huis Top geregeld
Wat fijn om je review te lezen Erik, bedankt! Wij zijn ontzettend blij dat we het zo hebben kunnen oplossen op deze manier. Nogmaals onze excuses voor onze voorraadfout. Heel veel fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
het juiste produkt, en hij zit perfect
Dat vinden wij heel fijn om te horen. Bedankt voor je mooie review Marcel! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goede kwaliteit en snelle levering
Bedankt voor je review Steve. Dat is onwijs fijn om te horen. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prijs-kwaliteit :OK Levertijd: OK
Top, bedankt Andrew! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Vanuit België besteld, alles goed, snel en correct verlopen. Is dik in orde daar!
Wat een mooi compliment! Ontzettend bedankt hiervoor. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Volgende dag in huis, prima helm past perfect.
Beter kan niet! Geweldig om te horen, bedankt. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Pothelm besteld. Helm viel wel wat lager uit dan verwacht, Maar 63/64 is al lastig, maar ik denk dat dit krap 63 was. Dus helm zit strak. Wel een mooie helm en uitstekend verpakt en (snel) bezorgd.
Jammer om te horen dat de helm niet past. Maar wel heel fijn dat je verder tevreden bent met onze service! Bedankt voor je review Theo. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ga hier zeker weten weer heen indien ik wat nodig heb . Bedankt voor vlotte seevice .
Daar maak je ons blij mee Ingrid! Bedankt voor de mooie review en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle levering. Netjes verpakt en vriendelijk te woord gestaan.
Mooier kan niet Helma. Ontzettend bedankt voor deze prachtige review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima site met snelle levering
Fantastisch Roelof, bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goede ervaring en snelle levering. Top!
Mooi om te horen Jef. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mijn helm kwam mooi verpakt aan en was volledig zoals beschreven op de website. het enige minpuntje was de levertermijn, voor 16u besteld de dag nadien bij u thuis klopte niet. Heb enkele dagen moeten wachten voor de levering. Anders was alles tip top in orde.
Dag Rezy, Bedankt voor deze mooie review! Aan de tracking te zien is de helm nadat wij hem hebben opgestuurd de volgende werkdag bij u bezorgd. De helm die u had besteld had een langere levertijd (3 tot 9 werkdagen). Wellicht had u dat over het hoofd gezien. Gelukkig kwam de helm twee dagen later al bij ons binnen en hebben wij hem gelijk doorgestuurd. Vandaar dat het dus een paar dagen langer duurde. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl