Goede kwaliteit en snelle levering
Bedankt voor je review Steve. Dat is onwijs fijn om te horen. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prijs-kwaliteit :OK Levertijd: OK
Top, bedankt Andrew! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Vanuit België besteld, alles goed, snel en correct verlopen. Is dik in orde daar!
Wat een mooi compliment! Ontzettend bedankt hiervoor. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Volgende dag in huis, prima helm past perfect.
Beter kan niet! Geweldig om te horen, bedankt. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Pothelm besteld. Helm viel wel wat lager uit dan verwacht, Maar 63/64 is al lastig, maar ik denk dat dit krap 63 was. Dus helm zit strak. Wel een mooie helm en uitstekend verpakt en (snel) bezorgd.
Jammer om te horen dat de helm niet past. Maar wel heel fijn dat je verder tevreden bent met onze service! Bedankt voor je review Theo. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ga hier zeker weten weer heen indien ik wat nodig heb . Bedankt voor vlotte seevice .
Daar maak je ons blij mee Ingrid! Bedankt voor de mooie review en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle levering. Netjes verpakt en vriendelijk te woord gestaan.
Mooier kan niet Helma. Ontzettend bedankt voor deze prachtige review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima site met snelle levering
Fantastisch Roelof, bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goede ervaring en snelle levering. Top!
Mooi om te horen Jef. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mijn helm kwam mooi verpakt aan en was volledig zoals beschreven op de website. het enige minpuntje was de levertermijn, voor 16u besteld de dag nadien bij u thuis klopte niet. Heb enkele dagen moeten wachten voor de levering. Anders was alles tip top in orde.
Dag Rezy, Bedankt voor deze mooie review! Aan de tracking te zien is de helm nadat wij hem hebben opgestuurd de volgende werkdag bij u bezorgd. De helm die u had besteld had een langere levertijd (3 tot 9 werkdagen). Wellicht had u dat over het hoofd gezien. Gelukkig kwam de helm twee dagen later al bij ons binnen en hebben wij hem gelijk doorgestuurd. Vandaar dat het dus een paar dagen langer duurde. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima ervaring, al duurde de bezorging langer dan beoogt.
Dat is vervelend om te horen! Gelukkig bent u wel tevreden over onze service. Daar zijn we blij om, bedankt. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Uitstekende service , Snel geleverd , En zelfs bij leverlingsschade snel en klantgericht en vriendelijk alles opgelost . Zeker een aanrader voor de volgende helm !!
Kijk, daar doen we het voor! Wat een prachtige review. Ontzettend bedankt hiervoor Patrick. Hopelijk tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Door de huidige helm plicht voor snorscooters heb ik dat onding op mijn hoofd enigszins kunnen verfraaien met een gave bril. Snel geleverd en prima kwaliteit.
Dat vinden wij mooi om te horen Berry. Heel erg bedankt voor je review en veel fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle Service!
Bedankt Dave! Dit waarderen wij enorm. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Niets aan toe te voegen. Ook omruilen in grotere maat werd keurig en snel en heel eenvoudig afgewikkeld. TOP!!
Wat een mooie woorden Kees. Ontzettend bedankt hiervoor. Een heel fijn weekend met veel fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt Astrid! Heel veel fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snel geleverd. Bij met mijn nieuwe helm.
Dat is fijn om te horen! Heel erg bedankt voor je mooie review. Een fijn weekend gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ruime keuze en snel verzonden! Top Pothelm!!
Wat ontzettend goed om te horen dat je zo tevreden bent Rick. Heel erg bedankt voor deze prachtige review. Hopelijk tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooie helm
Bedankt voor de review. Hier zijn we erg blij mee! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Heel snel geleverd
Wat ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor de review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
snel en op tijd geleverd
Hier worden wij blij van! Bedankt voor je review Herman. Heel veel fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik ben zeer tevreden. De communicatie en levering waren perfect.
Wat een fijne feedback Thijs. Bedankt voor deze mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Handschoenen van degelijke kwaliteit & uitvoering. Vlot kunnen bestellen & levering supersnel.
Wat een prachtige review Conny. Ontzettend bedankt en heel veel plezier met de handschoenen! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat is heel fijn om te horen. Heel erg bedankt voor je review Jair! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
snelle levering en passend scherm op mijn helm
Bedankt Jos! Heel veel fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl