Snel geleverd en mooie kwaliteit
Beter kan niet Sander! Heel erg bedankt voor deze mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
De helm past perfect.
Geweldig Paul, wat fijn om te horen! Veel plezier van de helm. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima afhandeling.
Goed om te horen, bedankt voor de review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Keurig geleverd.
Zo horen wij het graag, bedankt voor de feedback! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Top top top snelle levering. Duidelijke site. Enige ik kon de eerste keer niet betalen toen heb ik nog een keer besteld en de 2e x ging het wel. Maar dat mocht de pret niet bederven. In een woord een top bedrijf
Bedankt voor de uitgebreide review, goed om te lezen! 2e keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen ;) Veel plezier van de helm! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Twee helmen gekocht en daarna 1 geretourneerd. Geen enkel probleem. Erg vriendelijke jongelui!
Tuurlijk, zo moet het ook. Fijn om te horen dat de service naar wens is. Heel veel plezier van de helm én veel veilige km's gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Geleverd na 3 werkdagen
Dat is wat langer dan de bedoeling is, maar fijn dat u verder tevreden bent. Een mooi cijfer, dank u wel! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Heel klantvriendelijk en hele goede service als er iets mis gaat.
Wat fijn om te horen Reini. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Nadat ik een Redbike helm rb 500 besteld had kreeg ik een verkeerd model opgestuurd. Gelijk een telefoontje gepleegd en direct de serviceafdeling aan de lijn.(Dat is niet niet bij iedereen zo!) de volgende dag al het goede model. Die vond ik een beetje krap. Geen nood ik mocht de verkeerde en de te krappe helm terug sturen, hiervoor maakten zij een retourlabel aan die ik kon uitprinten. Na het weekend had ik de juiste maat in huis, klasse!
Wat een prachtige review Ruud, heel erg bedankt hiervoor! Nogmaals onze excuses voor de eerste foute levering. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
2 motorbrillen besteld en voldoen helemaal aan de verwachting. Snelle en correcte levering
Dat vinden wij heel erg fijn om te horen. Ontzettend bedankt voor je review Willem. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Grote keuze,niet duur en goede kwaliteit.
Geweldig Richard. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Na ontvangst wilde ik het artikel ruilen. Dit is uistekend geregeld. Na 3 dagen het juiste artikel ontvangen. Klasse.
Dat is heel fijn om te horen! Ontzettend bedankt voor je mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Sehr zufrieden
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Sehr schön zu hören, dass Sie zufrieden sind. Hoffentlich sehen wir Sie das nächste Mal. Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm.nl
Mooie helm voor net bedrag.
Bedankt Arnoud! Veel fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Makkelijk te vinden producten op de website. Vlotte en snelle levering nadien.
Dat is goed om te horen Dimitri. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Gewoon super vriendelijke mensen die er werken
Bedankt voor je mooie review Martin. Hopelijk tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Overzichtelijke website-vlotte en veilige bestelprocedure-goede mailcommunicatie en track&trace-best wel snelle levering. Keep on doing the good work. Kwaliteit en draaggemak van de helm is ok. Het kinriempje mocht iets langer zijn. Staat nu op zijn langst en is maar net goed. Intercom plaatsen ging vlot.
Hier maak je ons heel blij mee Christophe! Ontzettend bedankt voor je review. Het klopt inderdaad dat bij dit model het riempje iets korter is dan bij andere merken. Bedankt voor de tip! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Alles netjes verpakt en ontvangen !juiste communicatie en procedure, top!
Geweldig Johannes, wat een mooie review. Bedankt! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
goed uitziende helmen, past goed snelle levering.
Bedankt voor je review Wim! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Zeer attent, goed en snel afgehandeld
Wat fijn om te horen Hans. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Shipments within 2 days , easy reachable for questions by phone
That is very good to hear. Thank you Lex! All the best, Team Pothelm.nl
De helm die ik wilde was niet op voorraad, ik kreeg snel bericht dat ik weer kon bestellen. Helaas was de helm defect. Binnen 24 zonder problemen een nieuwe helm opgestuurd gekregen. Super service
Ontzettend bedankt voor je prachtige review Simone! Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Deze helm past mij goed. Twee maten groter genomen omdat ik dreadlocks heb. De maat klopt met de matentabel. Levering is opvallend snel!
Wat fijn om te horen Margreet. Heel erg bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goed en snel en goede informatie
Bedankt voor je review Maurice! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Helemaal tevreden met de prachtige helm, kleur er van en bijpassende bril!
Ontzettend fijn om te horen Karin. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl