Dankjewel Caroline! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle en duidelijke reacties op vragen
Super! Bedankt voor je review Sico. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
goed de levering was vlot
Dat vinden we heel fijn om te horen Dennis. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
X
Bedankt voor je review Jelte! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Terugzending van pakje : vraag naar info werd onmiddelijk, correct en vriendlijk opgevolgd
Wat een mooi compliment Frank! Heel erg bedankt voor je review. Hopelijk en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
de levering is snel en de kwaliteit is goed en wat ideaal is het kan afther pay
Hier maak je ons blij mee Myriam. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
goed product, snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding
Fijn om te horen Nic! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik ben eentje die bij lange autoritten met erg zweterige handjes achter het stuur zit. Dat voelt niet altijd vertrouwt aan, dus ik rijd liever de lange stukken met autohandschoenen aan. Het was even een zoektocht om nieuwe autohandschoenen te vinden die me goed bevallen, maar ik landde uiteindelijk op een paar rijhandschoenen via Pothelm waar ik echt tevreden mee ben. Fijn om een winkel te treffen met zo'n aanbod van deze producten!
Wat een prachtige woorden! Heel erg bedankt hiervoor. Ontzettend veel mooie kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Besteld, thuisbezorgd, maat was niet goed. Kon zonder probleem geruild worden voor de goede maat. Klant vriendelijkheid was super!
Bedankt voor de mooie review! Fijn dat we jullie zo goed hebben kunnen en mogen helpen. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
keurig verzorgd verpakt en binnen redelijke tijd afgeleverd
Bedankt voor je review Marianne! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Motorbril besteld, bij het ophalen in Hengelo meteen gepast. Bleek niet de goede pasvorm, maar kon meteen ruilen voor een betere. Goed advies gekregen. Nu tevreden met de bril.
Dat vinden we heel fijn om te horen Swanny. Bedankt voor je mooie review! Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wel jammer de bezorger had de doos voor de deur gezet,terwijl er een briefje op de deur zat afgeven bij de buren! Voor hetzelfde geval is de helm weg
Dag Olga, Dat is vervelend om te horen! Helaas ligt dit buiten onze macht. Hopelijk bent u wel tevreden met de helm en onze verdere service. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
De site is duidelijk En de levering ging ook snel
Dat is mooi om te horen. Bedankt voor je review Roy! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je review Peter! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Reageren meteen op vragen via de mail, zijn allert en vriendelijk aan de telefoon. Kortom goede ervaring en raad de site aan.
Wat een mooie complimenten Carolien. Ontzettend bedankt hiervoor! Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
prima adres!
Bedankt voor je review Gerrit! Heel fijn om te horen. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooie spullen, fijne service en binnen 2 dagen binnen. Goeie shop!
Wat een mooie review. Heel erg bedankt hiervoor! Heel veel fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle nette levering en product voldoet aan de beschrijving
Super! Bedankt voor je review Anoesjka. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
snel geleverd
Heel fijn Dick! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Heel klantvriendelijk en service gericht. Had 2 helmen besteld waarvan 1 retour moest vanwege de maat. Daar moest ik wel verzendkosten over betalen terwijl bij de originele bestelling ik genoeg uit gaf. Maar verder top. Blij met de helmen.
Dag Karin, Bedankt voor je review! Normaal gesproken rekenen wij bij een hoog bedrag inderdaad niet nogmaals de verzendkosten bij het wisselen van een maat, maar in dit geval had je dezelfde maat besteld, alleen een andere kleur. Vandaar dat wij weer verzendkosten hebben gerekend. We vinden het wel ontzettend fijn om te horen dat je verder tevreden bent. Nogmaals bedankt voor je mooie woorden. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Keurig nette levering. En ben ook blij met de helm
Dat is geweldig om te horen. Heel erg bedankt voor je review Ries! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Keurig antwoord, alles netjes geregeld.
Bedankt Johan! Heel veel fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Duidelijke tekst en foto’s in de webshop. Bestelproces duidelijk en makkelijk te doorlopen. Gisteren besteld vandaag in huis.
Hier maak je ons heel blij mee Job. Wat een prachtige review, super bedankt! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Leuk bedrijf en aardige mensen aan de telefoon
Wat een mooie complimenten Jeroen. Heel erg bedankt hiervoor! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooie retro helm en volgens levertermijn geleverd. Zou zeker aanbevelen om bij Pothelm te kopen.
Geweldig Huub! Heel erg bedankt voor je review. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijk groet, Team Pothelm.nl