I am very very pleased. The items ordered exceeded my expectation in Quality, thank you. I would not hesitate to purchase for this company again.
Wauw Martin, you just made our day! Thank you so much for this very kind review. Hope to see you again some time. Kind regards, Team Pothelm.nl
goede webshop,vlotte levering
Goed om te horen! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Zeer vlug geleverd
Super Bart! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Je wordt goed geholpen,bij terugsturen geen probleem meteen nieuwe bestelling gedaan goede service.
Wat fijn om te horen Rene. Bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Duidelijke site, Snel geleverd, Het product was echter voor mij niet de juiste maat, jammer want n bril voor op de motor met meekleurende glazen was voor mij de uitvinding. Makkelijk gratis retour en binnen enkele dagen mijn aankoop bedrag terug gestort.
Wat een mooie woorden Pascal. Helaas niet geslaagd, maar wij zijn heel blij met deze review! Ontzettend bedankt hiervoor! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Gewoon snel en goed geleverd
Hier maak je ons blij mee Aad, Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
het product zo als omschreven
Super Harry, Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle levering en retourneren geen enkel probleem!
Fijn om te horen Elbert, Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prijs kwaliteit kan ik niks van zeggen. Dat is prima. Op de site wordt geschermd met snelle levering. Pas als je hebt besteld en betaald wordt er verteld dat aan die leveringsvoorwaarde niet kan worden voldaan. Excuses als Corona komen dan voorbij ( nb. Ik schrijf deze review als Corona idd al lang en breed voorbij is).
Dag Marcel, Bedankt voor je review. Wij begrijpen heel goed de frustratie. 90% van onze pakketjes komt op tijd aan, maar helaas kan er ergens eentje tussen zitten die iets vertraging oploopt. Op dit moment ondervinden pakketdiensten helaas nog steeds problemen door de nasleep van Corona. In dit geval zat Koningsdag ertussen, wat voor drukte zorgde bij onze pakketdienst waar wij mee samenwerken. Onze excuses voor dit ongemak! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prachtige helm en handschoenen, snelle verzending en goed verpakt…Dank hiervoor!
Jij bedankt Joost! Wat een mooie review en super om te horen dat je blij bent met de helm en handschoenen. Veel veilige en fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snel volgens afspraak
Altijd fijn om te weten dat alles vlot verloopt. Heel erg bedankt voor je review Paul! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goede service en op tijd geleverd
Goed om te horen Gijs, bedankt hiervoor! Veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima service en prima levering. bestelling voldoet naar verwachting.
Super Jan! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik was verrast door de kwaliteit van verpakken. Een nauw sluitende doos om de helm die stevig was afgeplakt. De helm zelf is ook prima;)
Wat een leuk compliment Johan, die horen wij niet vaak. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het pakket goed aankomt bij onze klanten. Heel fijn om te horen dat dit ook het geval is! Bedankt voor je mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle en correcte service alles waar ik op hoopte.
Geweldig Nico! Ontzettend bedankt voor je review. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ze hebben mij zelfs opgebeld toen ze vermoedden dat ik iets verkeerd besteld had, zeer vriendelijk!
Daar doen we het ook voor Tobin. Wat een mooie review, ontzettend bedankt hiervoor! Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Netje geregeld
Super Johannes, Bedankt voor je review! Veel veilige en fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle levering en mooi product
Bedankt voor je review! Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Gewoon goed, !! Netjes, en heel klant vriendelijk
Super om te horen Jeordie. Ontzettend bedankt voor je mooie review. Veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Product exceeded expectations. Delivery was earlier than expected. Would definitely order from here again
How great to hear Lynn! Thank you so much for your review. You made our day, till next time! Kind regards, Team Pothelm.nl
Leuke site
Mooi compliment Ron, bedankt hiervoor! Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
snelle service
Bedankt voor je review Daan! Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Universeel Zonneklepje besteld voor mijn scorpion Belfast carbon. Afstands maten van de drukknoppen stonden erbij, daardoor klepje besteld, snel geleverd en past precies top!
Wat ontzettend fijn om te horen Marian! Heel erg bedankt voor je mooie review. Heel veel veilige en fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor het mooie cijfer Steven! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle levering, goede prijs, netjes verpakt. Prima ervaring.
Hier doen we het voor! Ontzettend bedankt voor je review Mike. Veel veilige maar vooral fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl