Helm besteld, ging zeer eenvoudig. Volgende dag al geleverd. Super!
Dat is mooi om te horen! Bedankt voor je review Rick. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle levering, prachtig en soepel Leder, En een hele mooie verpakking. Al met al zeer tevreden.
Hier worden wij blij van, Bedankt voor je fantastische review Adrie! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Gemakkelijk te bestellen, concurrerend qua prijs en geen bezorgkosten.
Wat een mooie woorden Harold. Ontzettend bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik heb 1 paar motorhandschoenen besteld, ik heb aan de hand van de tabel mijn hand op gemeten en kocht dus een maat M. Helaas paste deze niet. ik heb dan op goed geluk een XL besteld en deze paste perfect. Gelukkig heeft mijn vrouwtje een M maat. Dus de tabel is niet correct die jullie mee bij het product zetten. voor de rest geen klachten ;-)
Dat klopt helemaal, na uw review te hebben gezien, hebben wij dit gelijk aangepast. Wij waren helemaal vergeten bij dit product te vermelden dat het klein uitvalt. Onze excuses hiervoor, maar ontzettend bedankt voor het attenderen! En natuurlijk bedankt voor uw review. Heel veel plezier gewenst met de handschoenen! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
erg goed en snel
Super om te horen! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
De helm bestellen was eenvoudig, maatvoeting duidelijk en verzending top!
Mooier kan niet Cees. Ontzettend bedankt voor je review! Heel veel veilige maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik had twee paar handschoenen besteld maar blijkbaar 2x dezelfde maat en soort. Kreeg netjes een telefoontje waarin werd uitgelegd wat er aan de hand is en welke alternatieven er waren. Ook bijzonder snelle levering zonder enig probleem
Ontzettend goed om te horen Maurice. Bedankt voor je mooie review, En wij wensen je heel veel plezier met de handschoenen! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goede service snelle verzending
Bedankt Joost! Dat waarderen wij enorm. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wij waren dik tevreden
Daar maak je ons blij mee Marco, Bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Was een snelle levering
Goed om te horen Chris, Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Veel keuze, snelle levering en toen 1 bril niet goed was ook eenvoudige retour. Kan niet veel beter dan dit.
Wauw, wat een mooie review Joyce! Ontzettend bedankt hiervoor. Heel veel veilige maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
ok
Bedankt Tom! Mooi begin van de week zo. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Heel tevreden van de bril, doomt niet aan, is ook niet te donker en zit perfect!
Super Bart, bedankt voor je review! Heel veel veilige en vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Top service Gebeld mbt fout in bestelling Netjes opgelost
Ontzettend bedankt voor je review Arno. Fijn dat we het zo samen hebben kunnen oplossen. Veel fijne en veilige kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Leuke helm, zit lekker en snel geleverd.
Dat vinden we fijn om te horen! Heel veel plezier gewenst met de helm en super bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Zou aanraden
Bedankt voor je review Leroy, Heel fijn om te horen dat je ons zou aanraden! Veel fijne en veilige kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
snelle nette levering
Top Harold! Bedankt voor je review. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Zowel levering als contact verliepen zeer vlot! ABSOLUUT AAN TE BEVELEN !!!! Bedankt.
Ontzettend bedankt Eddy! Hier maak je ons blij mee. Heel veel fijne en veilige kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik heb mijn levering na ruim een week nogsteeds niet ontvangen. Dit ligt niet aan pothelm maar kies alsjeblieft een andere vervoerder
Dag Lex, Wat vervelend om te horen! Ik heb het even voor uw nagekeken en volgens de Track&Trace is uw pakketje op 14-02 afgeleverd bij een GLS PakketShop. Uw pakketje kunt u hier dus ophalen. Onze excuses voor het ongemak en mocht u verder nog vragen hebben, bel of mail ons dan gerust! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Op tijd geleverd en netjes verpakt.
Heel fijn om te horen! Bedankt voor je review Ray. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
zoals hierboven omschreven
Bedankt voor je review Pieter. Hier worden wij blij van! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
het is goed
Mooi om te horen. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goed product en snelle bezorging
Super! Bedankt voor je review Margot. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik zocht een goede nekbescherming tegen de koude en deze voldeed prima
Fijn om te horen! Veel plezierige en veilige kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
top
Bedankt voor je review Theo! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl