gewoon super
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service én levering :) Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bril nummer 2 van dit type nu met donkere glazen zitten prima, snel geleverd en voor een mooie prijs
Bedankt voor de mooie review Kees! Fijn om te horen dat u ook na de tweede keer nog steeds tevreden over ons bent ;) Veel plezier met uw nieuwe bril! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Het zit goed, goede service en snelle bezorging!! Top!!
Bedankt voor de mooie beoordeling L.A. Frey! Fijn om te horen dat de helmen goed zitten en onze service is bevallen, hier doen we het voor ;). Veel plezier én veilige kilometers met uw nieuwe helmen! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooie producten, correct geprijsd en vlotte levering.
Bedankt voor de mooie review Jochen! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment én onze service :) Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
kwaliteit! De bril sluit mooi aan rond mijn pothelm en op mijn gezicht. Tijdens het rijden blijft hij strak zitten zonder te storen, ook tegen hogere snelheden. Hier ga ik jaren plezier aan hebben...
Bedankt voor de mooie beoordeling Hans! Fijn om te horen dat de bril én onze service zijn bevallen, hier doen we het voor ;). Veel plezier met uw nieuwe bril! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
De helm viel wat klein. Netjes retour bon gekregen en geld retour mogen ontvangen. Je woord zeer goed op de hoogte gehouden een dikke 5 sterren voor dit bedrijf.
Bedankt voor de mooie score Remy! Vervelend om te horen dat de helm niet paste, maar gelukkig was u verder wel zeer tevreden over onze service ;) Succes met de zoektocht naar een andere helm! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling Cees! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen :) Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goede afwerking zeer goede communicatie, produkt is zoals het beschreven wordt, goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor de mooie score Franco! Fijn om te horen dat het product en onze service zijn bevallen, hier doen we het voor ;). Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Viendelijke mensen en geweldige vugge service
Bedankt voor de mooie beoordeling en woorden Rob! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen :) Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bestelling was snel en heel erg goed
Bedankt voor de mooie score Sylvia! Fijn om te horen dat onze service en levering zijn bevallen, hier doen we het voor ;). Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooi product, snel geleverd
Bedankt voor de mooie score Rob! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en over het product :) Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snel en nette levering
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Marie! Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooie site en veel keuze.
Bedankt voor de mooie review Wim! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Op mijn telefonische vraag over een winddichte balaclava, t.w. of deze ook windruisreducerend was, kreeg ik het volgende eerlijke antwoord: “Ik verkoop graag, maar dát weet ik niet.” En ik ben gek op eerlijke antwoorden! Mijn aankoop was er binnen twee dagen!
Bedankt voor de mooie score Reinier! Fijn om te horen dat onze service en levering zijn bevallen, hier doen we het voor ;). Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snel geleverd en niet duur
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het product en de levering zijn bevallen. Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor de mooie score Jeff :) Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Overzichtelijke site met keuzemogelijkheden, Vlot toegankelijk en zeker niet onoverzichtelijk, alles netjes gegroepeerd.
Hartelijk dank voor de mooie score Walter! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website én service. Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Reageerde snel en goed op vraag van mij per email gestuurd en kwam met goede oplossing.
Bedankt voor de mooie beoordeling Paulus! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen :) Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bestelling kwam netjes verpakt toe. Bij mijn bestelling werd de xl-klep gekozen, echter bleek deze niet aan mijn verwachtingen te voldoen. Bij contact met de klantendienst werd dit dadelijk verholpen en stuurde men de Square klep op met een korting van 15%. Twee dagen nadien werd dcit geleverd. Top service.
Bedankt voor de mooie score Alain! Fijn om te horen dat onze service en levering zijn bevallen, hier doen we het voor ;). Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik had een vraag ivm de verstuurde e-mails en belde daarom om 20:00 uur het service nummer maar ik werd verbonden met de voicemail. Binnen 10 minuten werd ik door een medewerker teruggebeld en werd het probleem opgelost! Het bestelde product is binnen 24 uur bezorgd en is van prima kwaliteit.
Bedankt voor de mooie uitgebreide beoordeling Easy Rider! Fijn om te horen dat onze service, product én levering zijn bevallen. Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima afgehandeld.
Bedankt voor de mooie beoordeling Philip! Fijn om te horen dat onze service en levering zijn bevallen. Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima helm maar de bril die erbij zat is al kapot aangekomen niet door verzending maar kwaliteit is niet super. Voor de rest leuke helm.
Beste Lars, Vervelend om te horen dat de meegeleverde bril kapot bij u is aangekomen. Wellicht kunnen we u hier nog verder mee helpen? Gelukkig bent u wel tevreden over de helm ;) Veel rijplezier met uw nieuwe helm! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle levering. Alles zoals beschreven.
Bedankt voor de mooie beoordeling Dirk! Fijn om te horen dat onze service en levering zijn bevallen. Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Gemakkelijk en vlotte afhandeling. Goede kwaliteit van de goederen. Enkel de opvolging van de verzending was ik niet zo tevreden over als ik een puntje mag zeggen. Steeds ik de tracking opvolgde bleef deze op "in behandeling" staan. Toch plots de koerier die kwam leveren.
Bedankt voor de mooie score Tom! Fijn om te horen dat onze service is bevallen. Wat betreft de levering en de tracking zijn wij helaas afhankelijk van onze verzendpartners. In ieder geval bedankt voor uw opmerking, we gaan dit zeker met onze partners bespreken. Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Binnen de kortste keren had ik mijn bestelling thuis. Alles helemaal naar wens. Aanbevolen!
Bedankt voor de mooie beoordeling Frans! Fijn om te horen dat onze service en levering zijn bevallen. Veel plezier met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl