krijg wat je besteld en voor een normale prijs.
Bedankt voor je review, wordt zeker gewaardeerd! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Op tijd geleverd
goed en snel
Door een vertraging bij de bezorgdienst is de helm die ik besteld had, later aangekomen dan gepland. Een storing in de track&trace code maakte het niet makkelijker, maar steeds opnieuw ben ik goed op de hoogte gehouden door Coen! Heel erg bedankt voor de goede service en de helm is onbeschadigd aangekomen en zit perfect!
Onwijs bedankt voor de uitgebreide review Rianne. Fijn om te horen dat service zo gewaardeerd wordt! Hier doen we het voor. U ook nogmaals bedankt dat u zoveel geduld had met ons en de pakketdienst. Gelukkig allemaal goed gekomen. Heel veel rijplezier! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Had iets hogere kraag verwacht.Foto is niet wat je krijgt.
Great product and design. Very quick service. Very happy!
Great to hear that, thank you for the happy review! Best regards, Team Pothelm.nl
Goede service, helm snel ontvangen. De doos waarin hij werd Verzonden was niet origineel en te klein dus we zat veel brede tape overheen.
Bedankt voor de uitgebreide review en goed dat u dat aangeeft van de doos. We gaan daar direct wat mee doen! Dit wordt zeer gewaardeerd. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Slecht product de drukknop vloog eraf na een keer gebruiken!!!
Dat mag absoluut niet gebeuren natuurlijk. Jammer dat u niet contact met ons op nam, een oplossing lijkt me beter dan een slechts een slechte review geven. We hebben alsnog contact met u proberen op te nemen, maar helaas krijgen wij geen reactie van u. We willen u natuurlijk direct een nieuwe aanbieden. Hopelijk horen we alsnog van u. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goed volgens afspraak en snel
Top om te horen, dank u wel voor de review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Totaal geen verstand van helmen, contact gezocht met hun,advies gekregen, opgevolgd en besteld. Was 100 % snelle levering. Kun je gerust bij kopen.super web winkel
Leuk om te lezen, daar zijn we voor! Bedankt voor de uitgebreide feedback, dat waarderen wij. Veel plezier van de helm. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooi product netjes verpakt.
Bedankt voor de feedback, dat wordt gewaardeerd. Als we iets kunnen verbeteren horen we het graag! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle levering en goede service
Bedankt voor de review. Veel plezier er van! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bril met mondmasker aan gemonteerd besteld.Grote kras op lens en 1 van de 4 bevestigingspunten van mondmasker afgebroken!
Mooi product en geleverd volgens afspraak.
Top om te horen, bedankt voor de review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Lekkere pothelm gekocht, lichtblauw met oranje streep mooie lichtbruine binnenvoering en gratis lichtbruin zonneklep erbij. Gemeten volgens instructie op de website, 59cm is L. En ja hoor past perfect. Oh ja ook nog een windscherm en kolletje er bij genomen, ook super. Ga ik dit bedrijf aanbevelen: JA
Dat is nog eens een uitgebreide feedback, waarvoor dank! Dat is echt een prachtige helm die u heeft besteld en met mooie accessoires. Alles om de look compleet te maken voor een tour rit! Heel veel plezier ermee. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
snelle levering en heel mooi product
Heel goed om te horen, dank u wel. Veel plezier er van. Hartelijke groet, Pothelm.nl
Mooie en bijzondere producten, alles op voorraad
Goed om te lezen dat de bijzondere producten gewaardeerd worden. Dat is precies wat we willen. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Advies maatje kleiner nemen klopt niet, kost mij onnodig€ 4.70 verzendkosten. Ivm retour sturen want die krujg je niet gecrediteerd.
We hadden hier al contact over inderdaad. Geen enkel lichaamsdeel is hetzelfde, dus maten kunnen altijd afwijken. Klanten waarderen juist ons maatadvies, omdat dit juist retourzendingen en gedoe scheelt. Jammer natuurlijk dat dit bij u anders verliep. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snel en te volgen levering. Top !
Behulpzaam en hulp bij een alternatief zoeken.
Fijn om langs te kunnen komen om net het beste product te vinden wat het beste past. wordt goed in meegedacht.
Bedankt voor de review Arjan, dat wordt zeer gewaardeerd. We doen ons best :) Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goed geregeld en duidelijk.
Fijn om te horen. Als we de service nóg beter kunnen maken dan horen wij het ook graag! Bedankt voor de review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Net bedrijf voldoet aan alle verwachtingen!
Super, fijn om te lezen! Bedankt voor je lovende woorden. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
mooi ,juiste maat ,heel tevreden
Heel fijn om te lezen, bedankt voor de review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl