Dat is goed om te horen Dimitri. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je mooie review Martin. Hopelijk tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Hier maak je ons heel blij mee Christophe! Ontzettend bedankt voor je review. Het klopt inderdaad dat bij dit model het riempje iets korter is dan bij andere merken. Bedankt voor de tip! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Geweldig Johannes, wat een mooie review. Bedankt! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je review Wim! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat fijn om te horen Hans. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
That is very good to hear. Thank you Lex! All the best, Team Pothelm.nl
Ontzettend bedankt voor je prachtige review Simone! Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat fijn om te horen Margreet. Heel erg bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je review Maurice! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ontzettend fijn om te horen Karin. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Thank you Mark! Hope to see you again some time. Kind regards, Team Pothelm.nl
Daar doen we het voor! Bedankt voor je mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je geduld en deze mooie review Hans! Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat vinden we heel fijn om te horen Cora! Bedankt voor je mooie review. Hartelijk groet, Team Pothelm.nl
Wat een mooie review Toon. Ontzettend bedankt hiervoor! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Fantastich! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat vinden wij heel fijn om te horen Jootje. Heel erg bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Fijn! Bedankt voor je review Marcel. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Geweldig Jan, wat een mooie review. Heel erg bedankt hiervoor! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat vinden we leuk om te horen! Bedankt voor je mooie review Wiebe. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Fijn om te horen John. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Super! Bedankt voor je review Jo. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Hier maak je ons ontzettend blij mee Willem! Wat een prachtige review, heel erg bedankt hiervoor. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!