Originele beoordeling
Beste Anoniem Wij betreuren dat het tot twee keer toe niet goed is gegaan met de levering en willen graag uitzoeken waar en wanneer dit gebeurt is. Wij kunnen in de week vóór de 21e van september geen enkel voorbeeld vinden bij welke klant het fout is gegaan. We willen daarom vragen op welk adres en welke datum de bestelling heeft plaatsgevonden, zodat wij in het vervolg hiervan kunnen leren en onze service verbeteren. Reviews zijn voor ons erg belangrijk en we nemen dit dan ook erg serieus. Mocht u contact met ons willen opnemen heel graag en wellicht kunnen we u nog tegemoetkomen met een compensatie. Alvast dank! Vriendelijke groeten Team IJs-Garant
IJs-Garant is leverancier in IJsblokjes en Crushed IJs voor Groothandels, Horeca, Evenementen, Festivals, Particulieren en Wim Hof Trainers. Verzorgd leveringen door heel Nederland en België! www.IJs-Garant.nl www.IJsblokjesKopen.nl www.IJsblokjesAmsterdam.nl www.IJs-Garant.be www.IJsblokjesAntwerpen.nl