Beste Han, Wij betreuren dat het ijs niet gelijk op de juiste tijd en plek bezorgd is. We hebben gesproken met de chauffeur. Hij vertelde dat er wel contact is geweest om te zeggen dat we vertraging hebben. Het was erg druk op de betreffende dag. We kampen met ondercapaciteit en er was ook nog een pechgeval met de auto. De bezorger kwam veel later dan verwacht en heeft op het festival nog eens proberen te bellen maar er werd op dat moment niet opgenomen. De laatste optie was dan ook om het ijs achter te laten bij de stand van het Rode Kruis ( de stand naast de wc's ) In de hoop dat er later nog contact gelegd kon worden en u konden verwijzen naar het Rode Kruis. Wij zullen het gehele bedrag terugstorten, dit zal binnen 1 werkdag op uw rekening staan. Onze excuses en we hopen de volgende keer u weer van dienst te kunnen zijn. Mocht u na ontvangst van dit bericht en de teruggaaf van het geld de beoordeling nog eens willen herzien ? dan stellen wij dat zeer op prijs, de service en behandeling van onze klanten is één van de belangrijkste kernpunten van ons bedrijf. Groet, Team IJs-Garant
Originele beoordeling
IJs-Garant is leverancier in IJsblokjes en Crushed IJs voor Groothandels, Horeca, Evenementen, Festivals, Particulieren en Wim Hof Trainers. Verzorgd leveringen door heel Nederland en België! www.IJs-Garant.nl www.IJsblokjesKopen.nl www.IJsblokjesAmsterdam.nl www.IJs-Garant.be www.IJsblokjesAntwerpen.nl