3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We kregen de verkeerde bestelling geleverd. Maar de chauffeur was erg vriendelijk en deed er alles aan om ons van dienst te zijn en te helpen. We hebben een kleine zak ijs gratis gekregen dat was erg netjes.

Toch goed de bestelling nakijken en dubbel checken. Want blijkbaar kunnen er toch fouten in sluipen. Denk ook aan karretjes etc op moeilijke begaanbare locatie's. Met grind en gras

Pluspunten

Snel en houd zich altijd aan de afspraak. Kwaliteit is goed, denken met je mee als je agenda het niet toelaat.

Pluspunten

Their boxes are very cool, I can use it like a fridge outside!

Pluspunten

Punctueel, IJskoud (grote plus bij ijs) leveren aan huis/bedrijf, flexibel en betaalbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Punctueel, flexibel, en ze hebben hulpvaardige bezorgers. Ik,als particulier, heb m`n vaste leverancier gevonden!

Pluspunten

Afspraak was afspraak

Pluspunten

Ze zijn altijd bereid om te leveren! Goede service is bij IJS-Garant volkomen normaal.

Pluspunten

Snelle service, goed product

Pluspunten

Altijd van dienst en geweldig om mee te werken. Vaak last minutes die ze altijd kunnen oplossen!

Interne communicatie Niet negatief bedoeld maar als ik zeg 16:00 (uiterlijk 16:45) Is het niet nodig mij te bellen om 16:00 dat je 12 min later bent. Had al me jullie meegedacht met de tijd frame;)

Pluspunten

Communicatie uitstekend. Optijd geleverd. Kwaliteit Prima!

Pluspunten

- Vriendelijk, altijd op tijd, nooit gezeur gehad. - De chauffeur is goed bereikbaar en dat voelt fijn als je staat op te bouwen op locatie (Workshops WHM) - Betaling mag contant bij aflevering en ook op rekening en die flexibiliteit waardeer ik. - En de 10% korting voor WHM-instructeurs is natuurlijk ook fijn! - zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Nee niet echt

Pluspunten

Great service!

Pluspunten

Goede service netjes optijd En een belletje van te voren over wanneer ze er zijn. Ijs is in zeer goede staat. De blokjes staan goed om te serveren in het zicht.

Pluspunten

IJs-Garant heeft voor ons huwelijksfeest het ijs verzorgd. Prima service!

Pluspunten

Top bedrijf! Ijs besteld en optijd binnen gekregen, leuke avond gehad met koude drank!

Pluspunten

Super bedrijf! Vriendelijk personeel, snelle levering en betrouwbaar! Zeker aan te raden!!

Pluspunten

Snelle dienstverlening!

Pluspunten

Perfect! Leuk personeel, staan altijd voor je klaar! Je hoeft maar te bellen en ze zijn al onderweg! Altijd erg behulpzaam, super!

Pluspunten

Wat een uitkomst! De bezorger was precies op tijd en erg vriendelijk. Echt een aanrader om het ijs de bestellen aan huis in plaats van in de supermarkt, daar is vaak onvoldoende of helemaal geen ijs meer te vinden.

WEERENWEG 10

1161AH Zwanenburg

Over IJs-Garant

IJs-Garant is producent & leverancier in IJsblokjes en Crushed IJs voor Groothandels, Horeca, Evenementen, Festivals, Particulieren en Wim Hof Trainers. IJs-Garant verkoopt ook Thermoboxen en isolatiedozen onder de naam isolatiedoos.nl. Verzorgd leveringen door heel Nederland en België! IJs-Garant.nl IJsblokjesKopen.nl JsblokjesAmsterdam.nl IJs-Garant.be IJsblokjesAntwerpen.nl Isolatiedoos.nl