FANTASTISCH!

De meest aardige bezorger die je kan voorstellen, die zo attent was om ons te helpen dragen van kratten bier en de dozen met ijs! Heel fijn! Had geen betere service kunnen verwachten :-)

Perfect altijd op tijd

Toppers! Al erg lang klant

Hadden 2 boxen met ijs en deze gingen goed lang mee en alles bleef goed koud!

Overtreffend

We hadden ijs besteld bij Ijs Garant zodat we in de avond konden genieten van koude drankjes op de boot. Het bestellen gaat onwijs makkelijk via de website en ik raad aan om ijs te bestellen met de bakken zodat je drank lang genoeg koud blijft omdat het ijs niet smelt. Ze waren enorm behulpzaam met het leveren van het ijs op een specifiek tijdstip. Top service, top bedrijf en zeker een aanrader!

Top service! Met het geven van een workshop waar een ijsbadsessie onderdeel van is, kwam ik erachter dat het water waarmee ik het bad had gevuld lauw was. Dat maakte het erg lastig om het goed terug te koelen maar de gewenste 1 à 2 graden Celsius. Terwijl de rest van de workshop plaatsvond, werd door IJs-Garant nog in allerijl 48kg ijs extra aangeleverd. Briljant! Daardoor was de ijsbadsessie gered, want het was toen wel koud genoeg geworden. Mijn deelnemers hebben er weinig van gemerkt, want de medewerker van IJs-Garant legde de zakken met ijs als een ware ninja geruisloos op de juiste plek terwijl ik gewoon verder kon met training geven. Heerlijk zo’n proactieve en oplossingsgerichte instelling! Saved the day!

Super service

Bedankt weer voor de snelle service jullie zijn de beste !

Top Service!

Goeie service en zeer vriendelijke chauffeur die even meehielp met de zware dozen vol met ijsblokjes :D Ik bestel volgende x weer bij jullie!

Geen gedoe, altijd op tijd !

Makkelijk plaatsen van een bestelling via de site met aangeven van tijden en locatie helemaal prima. Leveringen zijn altijd op tijd en goed verzorgd.

IJskoud de Beste

Ik bestel met enige regelmaat ijsblokjes bij IJsgarant en ben altijd zeer tevreden over de service. Hoge mate van flexibiliteit in alle opzichten en ze denken fantstisch mee .

Levering van ijsbad precies op afgesproken tijdstip, goede kwaliteit, geheel volgens afspraak. top!

Perfect ijsbad

Dank voor dit leuke product. Ik geniet nu wekelijks van mijn ijsbadje die ik in de tuin heb gezet. prijs kwaliteit is prima en het bad is nog niet lek zelfs niet nadat mijn kinderen er mee aan de haal zijn gegaan. top service!

Prima Opblaasbad!

Ik was al een tijdje opzoek naar een betaalbaar bad en dit was voor mij een prima oplossing. Ik pas er met gestrekte benen in en het lag erg comfortabel. Voorheen had ik een plastic teil die veel kleiner was. Erg blij met het opblaasbad. Ik blaas het af en toe nog wat extra op na een tijdje wordt het bad wat zachter.

Goede service!

Iedere week ijs geleverd met fijne service en fijne jongens, top !

Goed ijs en super snelle levering!

's avonds Tempex isolatiedoos besteld en de dag erna voormiddag al geleverd! Het ijs blijft lang goed in de doos, top!

Vriendelijke en snelle service

Goede kwaliteit van ijsblokken! Blijven lang koud en zijn perfect voor gin & tonic’s en coctails!

Goede ervaringen met dit bedrijf.

Mooi ijs en het blijft lang goed. Ik kon zelfs de afleverplaats de avond ervoor nog wijzigen.

Geweldig bedrijf. We hadden een groot buurtfeest en waren vergeten ijs te halen om de dranken te koelen. Geluk konden we bij ijsgarant terecht. Binnen èèn uur hadden we prachtige tempex dozen gevuld met kwaliteit ijsblokken en crusht ijs! Dit werd geleverd door heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit

Snelle aflevering, netjes op tijd. Ook perfect als je thuis een bbq hebt of een feestje!

Altijd top service

Goede service... en word netjes afgehandeld

Uitstekende service

betrouwbaar adresje voor als je ijs nodig hebt al 6 x besteld en altijd optijd en goede kwaliteit ijs top jongens!

Appje met foto gestuurd omdat er niemand thuis was bij levering. Vrolijke en flexibele club!

Super goed, op tijd geleverd, goede kwaliteit . Top

Jus blijft Lang goed , op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden

Prima, correcte snelle levering

Prima, correcte snelle levering

Altijd bereikbaar, levering altijd netjes en op tijd.

Goede service!!

WEERENWEG 10

1161AH Zwanenburg

Over IJs-Garant

IJs-Garant is producent & leverancier in IJsblokjes en Crushed IJs voor Groothandels, Horeca, Evenementen, Festivals, Particulieren en Wim Hof Trainers. IJs-Garant verkoopt ook Thermoboxen en isolatiedozen onder de naam isolatiedoos.nl. Verzorgd leveringen door heel Nederland en België! IJs-Garant.nl IJsblokjesKopen.nl JsblokjesAmsterdam.nl IJs-Garant.be IJsblokjesAntwerpen.nl Isolatiedoos.nl