Heel snel en goed geholpen

Snel weten waar je aan toe bent qua prijs en alles snel afgehandeld.

Het grootste gedeelte van mijn studieboeken heb ik kunnen verkopen via studieboeken.nl. Op die manier had ik snel een deel van het aankoopbedrag van mijn boeken terug. Verzendlabel kun je eenvoudig printen en op pakket plakken. Geen kosten. Het aankoop bedrag was binnen 2 dagen na verzenden gestort. Studieboekenverkopen.com / Ordernummer: 29277

Simpel, duidelijk en snel

Makkelijk in te vullen en gelijk duidelijk wat voor bedrag je krijgt voor de studieboeken. Goede omschrijving voor het opsturen. Snelle reactie.

Goed!

Ik heb binnen seconden mijn boek kunnen verkopen. Ordernummer 29244

Prima service!

Prima service! Ik ontving een mail met verzendlabel, heb mijn schoolboeken opgestuurd en het bedrag netjes ontvangen. Zeker tevreden.

Duidelijkheid en snel!

Duidelijkheid en vertrouwelijk

Handig en snel

Het werkt superhandig, duidelijk en snel.

Super makkelijk

29155 Het gebruik van de website is super simpel. Je voert de boeken in en ziet gelijk of de boeken iets waard zijn. De bon en verzendlabel krijg je heel snel op de mail gestuurd en het geld stond ook snel op mijn rekening. Ook kon ik de boeken mee sturen die niks waard waren, zodat die gerecycled konden worden. Al met al een hele fijne ervaring.

Prettige website

Op een makkelijke manier een aantal van mijn studieboeken verkocht.

Makkelijk geregeld en snel uitbetaald!

Mijn oude studieboeken verkocht voor een schappelijke prijs. De afhandeling ging gemakkelijk en snel. Na bevestiging van het ontvangst van mijn pakket werd het geld direct overgemaakt. Zeer tevreden!

Super snelle afhandeling (order 29059)

Duidelijke site. Dinsdag opgestuurd en donderdag stond het geld op de rekening. Echt super en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Mooie prijs, supersnelle uitbetaling

Ze nemen lang niet alles aan maar wat ze aannemew betalen ze een goede prijs en geld staat binnen 24 uur op je rekening. Helemaal.prima.

Was top. Had wat extra tijd nodig en had het ontvangen dus dat is ideaal.

erg goede procedure

middels een makkelijke en duidelijke werkwijze rijg je een erg goede betaling en service. ordernr. 29022

Super snelle afhandeling

Streepjescode scannen, waarde checken, verzendlabel uitprinten en naar dhl punt brengen. Binnen een paar dagen staat het geld op je rekening. Super!

Direct weten wat de waarde van je studieboeken is en studieboekenverkopen neemt ze daarvoor in.

Gratis verzending en overige boeken zonder waarde mag je meesturen. Top geregeld!

Uitstekend!

Gisteren verzonden en nu al het geld op mijn rekening Alleen jammer dat niet alle boeken ingeleverd konden word er n waren als nieuw en vrij recent MDO scheepsvaart

Super goed

Hele duidelijk en snelle service! Geen enkel verbeter punt te bedenken

Fijn contact en meedenkend

Via de site de boeken simpel en gemakkelijk laten taxeren. Het aanbieden en verkopen verliep snel. Verder contact over de mogelijkheden voor het verzenden van de boeken verliep prettig.

Efficiënt

Mooi manier om boeken te verkopen om andere een studenten te helpen Super efficiënt geregeld. Mooie service.

Makkelijk en snel

Ordernummer 2885 Aangeboden prijs hoger dan andere aanbieders. Proces ging heel Gemakkelijk. De uitbetaling ging ook erg snel.

Heel goed en snel

Ik ben er blij mee en ga zeker nog eens gebruik maken van jullie diensten

Zeer eenvoudig en duidelijk.

Heel handige site om de boeken te verkopen en je wordt goed geïnstrueerd hoe ze te verzenden. De uitbetaling vind ook heel vlot plaats.

Top!!

Ordernummer 28784 Werkelijk fantastisch! Ik heb hier een paar oude schoolboeken verkocht. Het was 5 min werk en de dag na verzenden had ik het geld al op mijn rekening staan.

Boeken weg, voor fractie van aankoopprijs

Gebruik ik de boeken? Nee Kan ik ze nog retourneren voor de oorspronkelijke prijs? Ook nee Wil ik ze particulier verkopen voor een fatsoenlijke prijs met de kans dat het heel lang duurt? Ook niet bepaald. De aankoopprijs van de meeste boeken is rond de 60 euro, als je er dan maar max 15 euro vor kan krijgen is wel beetje jammer. Maar goed, beter wat centjes en weer ruimte in de kast voor nieuwe boeken van 60 euro….