Alles gaat snel + beste prijs

Alle boekenprijzen zijn snel te checken + boeken gratis op te sturen. Veruit de beste prijs gekregen t.o.v. andere aanbieders. Het geld stond binnen 2 dagen op de rekening nadat ik het pakketje verzonden had, Een aanrader!

super tevreden, snel afgehandeld

makkelijk om zo nog geld te krijgen voor de boeken die hier nog lagen. eenvoudig, snel afgehandeld.

We hebben de boeken donderdag verrzonden en vrijdag was het bedrag al uitbetaald. Ook het opsturen is gratis en gaat heel gemakkelijk. Een echte aanrader!

Alles snel geregeld, goede prijzen voor de boeken en heel snel uitbetaald. Mijn ordernummer: 27475

Super makkelijk en super snel

Maandagavond heb ik de ISBN nummers van de te verkopen boeken ingevoerd, meteen kwam het bedrag te voorschijn wat ik nog voor het boek terug kon krijgen. Na het laatste boek, afgesloten en het verzendlabel geprint. Alles netjes in een doos gepakt, inclusief de verkoopbon. Dinsdagmiddag afgegeven bij een DHL punt en donderdag kreeg ik al een mailtje dat het geld was overgemaakt. Diezelfde dag nog stond het op mijn rekening.

Top top top!! Heel snelle afhandeling van de verkoop en de betaling. De website is makkelijk, scan optie is top. Recent order gedaan. Ordernummer 27411

Super snel en makkelijk geregeld

Mijn ervaring is zeer positief. Fijn om de boeken een nieuwe bestemming te kunnen geven en er ook nog een zakcentje voor te krijgen.

Super!!

Na verzending stond het geld ook snel op de rekening!

Heel fijn

Makkelijk en goeie service ook erg beleefd

Super organisatie!

Ik kwam toevallig de site tegen en kon snel handelen door middel van de scan functie. Nadat ik de boeken had verstuurd werd er snel bevestigd en uitbetaald!

Top service!

Heel gemakkelijk en snel geregeld! Ordernummer: 27276

snelle service en goed geregeld

Top en snel! Aanrader

Super snel geregeld!

Sneller kan niet. Je scant of vult het het nummer in wat op de achterkant van het boek staat, je ziet meteen wat het boek waard is. Gratis versturen en met een dag of 3 staat het geld ook al op je rekening. Hoe fijn is dit om de boeken een 2e kans te geven, super! Ordernummer 27173.

Eerlijke prijs en heel snel geregeld

Order 27150 Zeer gebruiksvriendelijk, je ziet direct het bedrag dat ze willen vergoeden voor je boek en daarna binnen een dag uitbetaald

Duidelijk en snel!

Alles was duidelijk en snel geregeld. Het scannen was wel apart ik moest alles door blijven scannen en kon dan pas de prijs checken dat ging niet per boek.

Ging super snel!

Isbn nummers ingevuld vervolgens meteen het bedrag op de post gedaan de volgende dag stond het bedrag op de rekening!

Snelle afhandeling Super tevreden

Super goed bod voor mijn boek en een snelle afhandeling tot uitbetaling aan toe. Kortom zeer tevreden. 27061 is het ordernummer

27110 Makkelijke manier om alle studieboeken in één keer op te sturen. Veel boeken bieden ze geen geld voor, dus waarschijnlijk verdien je meer als je het apart verkoopt maar als je het snel en makkelijk wil doen is dit de plek!

Makkelijk en snel!

Makkelijker kan niet. Volgende dag al het geld op mijn rekening.

Snel opgepakt!

Snelle reactie en uitbetaling!

Heel gemakkelijk en snel

Je kunt heel gemakkelijk nagaan of je je studieboeken (nog) kunt verkopen. Je ontvangt heel snel een verzendlabel per mail. Boeken die geen waarde hebben kun je eventueel mee sturen. Erg fijn!

supersimpel

Studieboeken die lagen te versloffen heb ik via studieboekenverkopen verkocht door makkelijk ISBN nr in te voeren en je weet meteen wat je ervoor krijgt en daarna gratis verzonden.

Heel eenvoudig en snel. Mijn complimenten voor deze heldere actie om goede studieboeken een 2e leven te geven.

Perfect!

Goed en snel geregeld. Duidelijk en helder

Super snel geregeld

Ik heb mijn boeken op maamdag aangemeld, meteen label in de mail. Op dinsdag afgegeven en woensdagmiddag al geld ontvangen!