Super goed

Hele duidelijk en snelle service! Geen enkel verbeter punt te bedenken

Fijn contact en meedenkend

Via de site de boeken simpel en gemakkelijk laten taxeren. Het aanbieden en verkopen verliep snel. Verder contact over de mogelijkheden voor het verzenden van de boeken verliep prettig.

Efficiënt

Mooi manier om boeken te verkopen om andere een studenten te helpen Super efficiënt geregeld. Mooie service.

Makkelijk en snel

Ordernummer 2885 Aangeboden prijs hoger dan andere aanbieders. Proces ging heel Gemakkelijk. De uitbetaling ging ook erg snel.

Heel goed en snel

Ik ben er blij mee en ga zeker nog eens gebruik maken van jullie diensten

Zeer eenvoudig en duidelijk.

Heel handige site om de boeken te verkopen en je wordt goed geïnstrueerd hoe ze te verzenden. De uitbetaling vind ook heel vlot plaats.

Top!!

Ordernummer 28784 Werkelijk fantastisch! Ik heb hier een paar oude schoolboeken verkocht. Het was 5 min werk en de dag na verzenden had ik het geld al op mijn rekening staan.

Boeken weg, voor fractie van aankoopprijs

Gebruik ik de boeken? Nee Kan ik ze nog retourneren voor de oorspronkelijke prijs? Ook nee Wil ik ze particulier verkopen voor een fatsoenlijke prijs met de kans dat het heel lang duurt? Ook niet bepaald. De aankoopprijs van de meeste boeken is rond de 60 euro, als je er dan maar max 15 euro vor kan krijgen is wel beetje jammer. Maar goed, beter wat centjes en weer ruimte in de kast voor nieuwe boeken van 60 euro….

Prima de luxe

Snel , accuraat en gemakkelijk

Makkelijke verkoop van studieboeken

Super goede ervaring met studieboekenverkopen.com! Makkelijk om je schoolboeken te verkopen en je wordt goed geholpen door medewerkers! Zeker voor herhaling vatbaar en fijn dat mijn studieboeken een nieuw leven krijgen!

Top service!

ISBN invullen, meteen je waarde zichtbaar en met 1 druk op de knop krijg je in de mail je verzendlabel. Gisteren opgestuurd en vandaag al het geld op de rekening. Top service!

Afspraak is afspraak

Duidelijke prijs van tevoren gekregen en ook zodoende op de bankrekening gekregen. Goede deal

Super snel en discreet gedaan.

Wat een goede service echt een snelle afhandeling. Het namelijk nog geen drie dagen in beslag. Zelfs het geld staat er al op.

Geweldig en snel geregeld!

Aanrader om je mooie boeken een nieuwe eigenaar te gunnen’

Ontzettend duidelijk en betrouwbaar.

Duidelijk bod op de boeken. Zelfs studieboeken zonder intrinsieke waarde kunnen worden meegeleverd, alsmede de tip om boeken eventueel later nog eens te proberen te verkopen.

makkelijk

Het was heel makkelijk om mijn studieboeken te scannen en in een doos te zetten. Daarnaast vond ik het fijn dat ook boeken zonder waarde gewoon meegestuurd konden worden. In één keer was ik van al mijn studieboeken af. Mijn zusje en broertje studeren nog, maar wanneer zij klaar zijn, zou ik Studieboekverkopen.nl zeker aan hen aanraden.

Je kunt eenvoudig je oude studieboeken scannen of makkelijk de code invullen. Wanneer je dit gedaan hebt, zijn de overige handeling makkelijk en simpel.

Makkelijk, snel en een goede prijs

De ene dag de boeken opsturen, de volgende dag staat het geld op je rekening!

Snel en goed

Gelijk volgende dag na opsturen geld ontvangen

Goed en snel afgehandeld

Goed en snel afgehandeld

Handig en snel!

Makkelijk en snel

Ik vond het een redelijk bod op mijn boeken, fijn dat ik ook wat extra boeken kon meesturen die geen waarde hadden. Snelle, vriendelijke communicatie en snelle betaling. Heel fijn!

Wat was dit makkelijk!

Eergisteren mijn boeken gechecked op het verkoop bedrag en bepaald welke ik wilde verkopen. Ik kreeg een mail met een verzendlabel Gisteren het pakket gratisverstuurd en vandaag staat het held al op mijn rekening. Top! (Order 27714)

Het bedrag wat je ervoor krijgt is vele malen hoger dan de bieding op marktplaats zelf en geen enkel andere inkoper geeft dit ervoor. Het scheelde in mijn situatie de helft.

Top geregeld en goede service!

Gratis opsturen en binnen 2 dagen mijn geld gekregen, ideaal voor je oude schoolboeken!