Website was duidelijk en overzichtelijk. Afhandeling zeer snel, geld stond supersnel op de rekening. Een prettige mail om de klant te informeren. Kortom, zeer tevreden!
Heel fijn dat je snel kunt zien wat je voor je boeken terug krijgt. Je stuurt de boeken gratis op en binnen een paar dagen staat het geld op je rekening.
Boeken snel beoordeeld en geld direct overgemaakt en ontvangen! Top!
Het was heel eenvoudig om de boeken op te sturen, alles is prima omschreven. Wanneer de boeken eenmaal ontvangen zijn wordt het geld ook snel uitbetaald, super service!
Prima prijzen voor de meeste boeken, ligt natuurlijk aan de vraag en het aanbod. Pakket vrijdag geleverd bij het afhaalpunt en maandag net na de middag geld al op rekening. Ik ga zeker met regelmaat checken of mijn andere boeken ook nog waarde hebben.
Wat een handige site. Snelle betaling. Jammer dat ik niet al mijn studieboeken kwijt kon...
Duidelijke omschrijving werkt heel fijn. Je weet direct hoeveel je boeken waard zijn
Ik was een tijdje op zoek waar ik makkelijk mijn studieboeken kon verkopen en dit werkt echt onwijs goed! Heel blij mee en snelle uitbetaling!
Het verkopen van mijn studieboeken verliep erg soepel. Ik kreeg een mooie prijs aangeboden en de verzendinstructies waren duidelijk. Ook de uitbetaling volgde spoedig. Prettige ervaring!
Fijne instructies en snel geregeld. Geld is ook snel overgemaakt.
Ik heb oudere studieboeken ingeleverd en kreeg er nog een mooi bedrag voor terug. Het lag alleen maar te verstoffen in de kast en nu heb ik weer wat geld kunnen ontvangen. Je hebt geen moeite met lang wachten, je moet de isbn nummers invoeren en heb je zo het bedrag wat ervoor terug komt in beeld. Heeft niet lang geduurd tot die bij deze website binnen was. Verzending wordt keurig vergoed en het geld staat er na ontvangen direct op. Korthom aan iedereen aan te bevelen!!
Top service. Goede prijs voor de boeken en enorm snel uitbetaald!
Makkelijke site, Snelle betaling, goede verzendservice.
Simpel, snel geregeld, geld ook snel overgemaakt.
Probleemloze afwikkeling en snelle uitbetaling van de verkochte boeken, maar verwacht geen hoofdprijs voor de boeken.
Wat een fijne service. Je hoeft alleen je boeken op te sturen je krijgt het bedrag gelijk gestort op je rekening. Je kan heel makkelijk van te voren checken hoeveel je krijgt voor een boek op hun website.
een redelijke prijs voor mijn studie boeken , zeker in vergelijking met andere bedrijven. En het geld heb ik binnen één op mijn rekening !!!!!
Werkt goed, goeie prijs voor je boek en als het boek er is direct geld overgemaakt
Zondagavond de gegevens van mijn boeken ingegeven. Vervolgens direct zichtbaar wat ik nog voor deze boeken zou krijgen. Op maandag het pakket ingeleverd bij een pakketpunt en op dinsdag al het geld op mijn rekening ontvangen.
Is heel makkelijk en meteen uitbetaald.
Makkelijk te checken of studieboeken nog waarde hebben. Helaas gold dat voor maar weinig boeken. Makkelijke opsturen en na ontvangst volgt meteen de betaling.
Heb de boeken gisteren ingestuurd. Vandaag de uitbetaling al ontvangen. Wat een top bedrijf.
De afhandeling verliep soepel en snel, ik ben erg tevreden!
Original review
Ik heb prima boeken ingeleverd (gebruikt maar zeker niet afgeragd o.i.d.) maar vanwege 'vochtschade' worden de helft van mijn boeken niet ingenomen. Je moet de boeken naar hen opsturen dus je bent compleet afhankelijk van hun oordeel. Belachelijk. Trap er niet in!!!!
Beste Maartje Goosen, Jammer dat je te onrechte een negatieve beoordeling plaatst. Wij hebben inderdaad contact met je opgenomen omdat je boeken toe stuurt die ernstig zijn beschadigd en niet voldoen aan de verkoopvoorwaarden. Als je de boeken vooraf even had gecontroleerd dan had dit voorkomen kunnen worden. We willen je dan ook verzoeken de beoordeling aan te passen omdat wij hier niets aan kunnen doen en de beoordeling een verkeerde afspiegeling geeft van de werkelijkheid.