Super makkelijk en snel

Heel eenvoudig en snel afgehandeld

Makkelijk en snel

Boeken opgestuurd en de volgende dag al een email en me geld op de rekening..super fijn! Alleen jammer dat sommige boeken die niet worden aangenomen ondanks nieuw en overal voor nieuwprijs wel wordt verkocht.

Snel, correct en gemakkelijk!

Gemakkelijk, snelle betaling

Zeer tevreden, binnen 1 dag stond het geld om mijn rekening!

Snelle afhandeling

Snelle reactie en goede service!

Boeken snel verkocht

Het was heel makkelijk de boeken te verkopen en ik had het geld snel binnen.

Snelle en duidelijke service

Makkelijke uitleg, snelle service, goed geregeld

Gisteren opgestuurd en vandaag geld ontvangen

Gewoon perfect. Ze bieden een redelijke prijs ervoor en je bent binnen een dag van je boeken af zonder dat hele geneuzel via marktplaats.

Doen wat ze zeggen, na 1 dag al geld op de rekening!! Klasse!!

Snelle afwikkeling van de opgestuurde studieboeken!!

Makkelijke en snelle regeling

Verhoudingsgewijs eerlijke prijs voor de boeken gekregen. Het was makkelijk in te voeren en de afhandeling en storting waren binnen één dag gedaan door studieboekenverkopen.com.

Mijn boeken opgestuurd en de dag daarna heb ik meteen mijn geld ontvangen. Top bedrijf!

Super eenvoudig mijn boeken verkocht online en de dag daarna had ik meteen mijn geld op mijn rekening. Top!

Duidelijk, makkelijk en snel geregeld!

Werkt prima

Ik had erg veel boeken dus ik was even een tijdje bezig met alle SBI codes invoeren. Het verschilt ook per dag/week welke boeken je wel of niet kan verkopen.

Hele fijne website

Betrouwbare en prettige manier om mijn studieboeken te verkopen!

Snel, professioneel en zonder zorgen

ISBN doorgeven en klaar! Binnen een week geregeld! Heel erg tevreden.

Super snel

Maar 1 boek om bij jullie te verkopen, maar na 1 dag was het boek bij jullie binnen en had ik het geld op mijn rekening staan!!

Makkelijk en snel

Uiterst handige site met een makkelijke check om de waarde van de boeken te schatten en zeer snelle financiële afwikkeling. Top.

Fijne snelle afhandeling

Snelle verkoop van mijn studieboeken, goed geregeld allemaal.

Precies zoals beschreven

Heel simpel boek opgestuurd en binnen 2 dagen na verzending al het geld op me rekening!

Mijn geld nog niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen

Makkelijk en snel

Zondag had ik mijn boeken verstuurd naar studieboekenverkopen.com en dinsdag stond het bedrag op mijn bankrekening. Niet verwacht dat het zo snel ging

Heel snel!

Zeer tevreden binnen 2 dagen was alles compleet!

Gister verstuurd vandaag al geld zoals afgesproken gestort gekregen.

Snel en makkelijk geld, wel zelf verzendkosten betalen

Ik heb 2 boeken verkocht en binnen enkele uren nadat het pakketje afgeleverd was heb ik mn geld al ontvangen, super. Je moet wel zelf de verzendkosten betalen, maar die 5-6 euro is het meer dan waard.

Erg tevreden

Zeer tevreden en lekker vlot. Onlangs heb mijn studieboeken verkocht. Veel studieboeken die op andere sites niet worden aangenomen, nemen ze graag over voor een prima prijs. 1 dag later het geld al op mijn rekening gestort. Let op: verzending van boeken en eventueel retourzending is voor eigen kosten.