Erg tevreden

Zeer tevreden en lekker vlot. Onlangs heb mijn studieboeken verkocht. Veel studieboeken die op andere sites niet worden aangenomen, nemen ze graag over voor een prima prijs. 1 dag later het geld al op mijn rekening gestort. Let op: verzending van boeken en eventueel retourzending is voor eigen kosten.

Snel en goed geregeld. Ook een goed bod voor je boeken. Vriendelijke medewerker.

Snelle duidelijke service

Ik stuurde 7 studieboeken van een studie waar ik mee was gestopt. Ik kreeg het geld de dag erna! Heel erg snel en fijn. Kreeg 200 euro voor 7 boeken.

Het geld teruggekregen zodra ik bevestiging had dat de boeken waren bezorgd

Uitstekend. Bevestiging dat mijn boeken waren aangekomen en geld binnen 10 minuten op mijn rekening.

Duidelijk

Je krijgt duidelijke instructies wat je moet doen om je boeken te kunnen verkopen en opsturen

Boeken waren geleverd en geld stond bijna direct op de rekening. Top.

TOPPERS zijn het!

Ik verkocht een aantal boeken en hier kon ik de meeste snel en gemakkelijk verkopen en krijg nog de beste prijs.

Perfect geregeld, komen na wat zij beloven!

Boek opgestuurd en netjes 2 dagen erna geld op mijn rekening gestort gekregen, dat is nog eens eerlijk en snel zaken doen.

Zeer goede service

Eerlijke prijzen! Service ook zeer goed en betaling naar ontvangst zeer snel.

Verkoop goed afgehandeld, wel verzendkosten

De verkoop van mijn boek is goed verlopen en ik had snel mijn geld op mijn rekening staan! Wel wist ik niet of ik verzendkosten moest betalen want dit stond namelijk niet duidelijk op de site maar dit moest wel. Wat niet uitmaakt, maar dan had ik het wel graag op de site gezien.

geweldig

snelle afhandeling

Top!!

Makkelijk en snel !

Snelle afhandeling en nette prijs

Vrijdag de boeken verzonden en maandag het bedrag op de rekening. Voordeel geen gezeur met bieden, ze geven gewoon een nette prijs

Super service om van je oude studieboeken af te komen.

Makkelijk en snel geregeld, bedrag snel ontvangen, ook studieboeken zonder waarde in kunnen leveren. Top!

Verzonden en een dag later geld op mijn rekening!

Uitstekende service.

Geweldig!

Binnen 1 werkdag stond het bedrag op mijn rekening. In een woord: geweldig!

Heel snel en goed geregeld!

Boeken simpel verkocht en snel geld ontvangen.

goede site

direct na ontvangst geld terug ontvangen

Prima snel geregeld

Na foutje gemaakt in bankreknr snel kontakt en gelijk gecorigeerd

Zeer tevreden.

Door alleen invullen van het isbn nr is duidelijk welke boeken te verkopen zijn dus dat gaat super snel. Binnen 2 dagen is t geregeld.

Makkelijk en snel geregeld!!

Goede website, duidelijke instructies om op te sturen. Geld direct op de rekening.

Goed geregeld

Snel reactie op vragen, behulpzaam, wordt ook geaccepteerd als er nette plastic plakfolie ter bescherming van kaft om het kaft zit, snelle betaling.

Ze hebben redelijk prijs aangeboden voor mijn boeken.

Zeker aanbevolen,

Meteen geld gekregen, ging eigenlijk vlekkeloos!

1 verbeterpunt, stuur een mail dat alle boeken goed zijn gekeurd, ik wist niet of alles goed was totdat ik op mijn rekening keek.

Helemaal top.

Donderdag morgen mijn studieboeken verstuurd en vrijdag middag had ik het geld al binnen. Ook toen ik vragen had stond de LIVE chat snel voor me klaar. Kortom, een top service en ik raad het iedereen aan.