Snelle afhandeling

Snelle, simpele en duidelijke verkoop van studieboeken. Één minpunt; ik heb niet de volledige verzendkostenvergoeding retour gekregen.

Alles klopt!

Snel en duidelijk. Alles klopt!

Super en helder geregeld

Snel eenvoudig en duidelijk.

Top! Betrouwbaar en snel.

Doe normaal niet echt aan reviews, maar deze is het waard. Nemen redelijk wat boeken aan, geven een zeer redelijke prijs en werkt eenvoudig. Maandag opgestuurd, dinsdag geld op de rekening ontvangen. Helemaal top!

Heel goed !

Alles online gedaan en ging zeer makkelijk! Heel fijn !

Slechte prijsverhouding

De porti staat niet in verhouding met wat er geboden wordt voor de boeken maar daar kwam ik pas later achter

Snel geregeld

Makkelijk in gebruik en er worden goede prijzen geboden. Geld staat snel op je rekening.

Makkelijk en snel

Proces is makkelijk. Geld stond snel op mijn rekening!

Boeken opgestuurd. Binnen 2 dgn geld op mijn rekening! Top.

Super goed en snel geregeld.

Ideaal. Dinsdag mijn studieboeken verzonden. Woensdag stond het geld op mijn rekening. Heel fijn. Super goed en snel geregeld.

Makkelijk en snel

Makkelijk om je studieboeken te verkopen. Snel het geld ontvangen.

Super makkelijk nog wat geld verdienen met mijn studieboeken.

Goed concept, gemakkelijk in de uitvoering, het boekengeld iets aan de lage kant.

Goed, makkelijk en snelle betaling. Alles is gemakkelijk in te vullen en het wijst zijn eigen weg

Heel makkelijk!!

Mijn studieboeken verkopen ging heel snel en makkelijk, ik hoefde zelf niet veel te doen alleen de boeken inscannen, inpakken en opsturen. Tip: Als ik een ding zou verbeteren is het de website makkelijker vindbaar maken, want ik moest wel even zoeken voordat ik de site heb gevonden. Je komt eerder alleen studystore en bol.com tegen.

Netjes en snel afgehandeld.

Procedure staat duidelijk beschreven. Boeken zondag verstuurd en het bedrag stond dinsdag bijgeschreven. Helemaal goed!

Snel geregeld

Eerlijke prijs voor je boeken

Snelle afhandeling en je krijgt wat ze geboden hebben op de site. Ook vergoeden ze de verzendkosten.

Ontzettend snel en makkelijk contact

Alles duidelijk aangegeven. Boeken op de post en de volgende dag al het geld. Echt super!

Ideaal

Fijne site waarop je snel kunt zien hoeveel je schoolboeken waard zijn. Na ze te verkopen 5 dagen de tijd om ze op te sturen, prima! De mail was duidelijk.

top

binnen 1 dag het geld al op mijn rekening!

Super snel geregeld top

Super snel geregeld top

super!

supersnel geld op rekening, top!

fijn om zo te werken

fijn om zo de studie boeken te verkopen en netjes afgewerkt.

TOP!

Makkelijke app, snelle afhandeling ook wat betreft het overmaken van het geld.

Soepel en gemakkelijk

Het was gemakkelijk om de studieboeken te selecteren die ik wilde verkopen. Verder was het algehele proces erg eenvoudig. Het geld heb ik de dag na het opsturen al ontvangen. Al met al was deze ervaring erg prettig.