Top, de ene dag verstuurd, de andere dag al het geld op mijn rekening.

Top geregeld

Snel en goed verkocht.

Snelle verkoop en het geld was nog de zelfde dag van ontvangst overgemaakt.

Hele snelle service!

Het geld stond een dag na verzending op de rekening!

Opsturen en de volgende dag het geld al op mijn rekening!

Makkelijk je studie boeken verkopen. Code invoeren,bevestiging en verzenden. Binnen een paar dagen ontvang je je geld op de rekening. Echt super makkelijk.

Snelle afhandeling

Je weet wat je voor je boeken krijgt en de afhandeling is super snel

Snel en duidelijk!

Je krijgt duidelijke stappen met wat je moet doen en het geld staat snel op je rekening!

Easy money!!

Boeken snel verstuurd. Volgende dag al op de bestemming. Uitbetaald op de zelfde dag dat ze bezorgd zijn. Top!!!

Systeem werkt soepel

Haha, systeem goes brbr

Goede ervaring en service geld staat binnen 24 uur op mijn rekening

Snel en naar tevredenheid!

Verkoop van een 3-tal (studie)boeken is snel en naar tevredenheid afgehandeld. De ontvangen prijs, tegemoetkoming in verzendkosten en snelheid waarmee dit allemaal afgehandeld is, stemt tot mijn tevredenheid!

Ik kon mijn boeken verkopen voor een mooi prijsje!

Gewoon fijn, kon mijn boek opzoeken en gelijk zien hoeveel ik ervoor kon krijgen!

makkelijke manier om je tweedehandsboeken te verkopen

De site was eenvoudig en overzichtelijk, na het versturen van mijn studieboeken kreeg ik het geld snel overgemaakt.

Hele prettige verwerking snel en makkelijk Super!

Simpel en geld snel op rekening.

Heldere instructies op website, zo geregeld en direct kort na de ontvangst bevestiging ontvang je ook het aangegeven bedrag op je rekening. Netjes!

Goed bod gekregen voor mijn boeken. Makkelijk kunnen opsturen en een dag later al het geld binnen. Helemaal tevreden :)

Keurige snelle afhandeling

Keurige en snelle afhandeling. Ik vind het aanbod voor het boek dat ik 1x heb geopend wel aan de lage kant, nl. ong. 1/3 van de nieuwprijs. Daarentegen is het i.i.g. verkocht en kost mij dat geen tijd meer. Kortom tevreden.

Zeer tevreden over snelle afhandeling

Zeer gebruikersvriendelijke site en de uitbetaling is heel goed en snel geregeld. Geld ontvangen op dezelfde dag van bezorging studieboeken.

Duidelijk en snel

Proces was makkelijk en duidelijk. Gelijk na aanmelding weet je wat je boeken nog waard zijn. Drie dagen na verzending was het geld al overgemaakt.

Goede website, duidelijke instructies om op te sturen. Geld direct op de rekening. Top. 1 klein minpuntje: misschien toch nog een kleine vergoeding voor de verzendkosten? 50/50?

Top service zeer tevreden

Hele fijne ervaring met verkopen ook fijn dat je vanaf €75 een vergoeding krijgt voor het verzenden.

Duidelijk en snel

Snel duidelijk of en wat ik voor een boek terugkrijg. Duidelijke procedure

Heel makkelijk

Het was heel makkelijk om de boeken in het systeem te voeren en te verkopen. Ik ben heel blij dat ik op deze manier de boeken kan verkopen. Wel jammer dat niet alle boeken of dubbele boeken worden gepakt. Als nog 5 sterren!

Helemaal super

Zeer goede service meteen na ontvangst het geld op je bank. Ik ga hier zeker vaker mijn boeken verkopen.