Helemaal super

Zeer goede service meteen na ontvangst het geld op je bank. Ik ga hier zeker vaker mijn boeken verkopen.

snel en goed geregeld!!

Wat een goed systeem, je controleert eerst of de boeken nog iets waard zijn, als dat zo is vul je een formulier in, stuurt daarna de boeken op en de rest gaat vanzelf. binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening! super snel en goed geregeld!

Snel, duidelijk, klantvriendelijk

Snelle reactie en duidelijke afhandeling. Komen afspraken na. Zeer prettig.

In een paar klikken is je boek verkocht! Wel jammer dat je de verzendkosten wel moet betalen..

Binnen 1 dag uitbetaald

Boeken die via de website nog waarde hadden heb ik opgestuurd. Kreeg binnen 1 dag al reactie en werd gelijk uitbetaald. Perfecte service!

Duidelijke dienst

Prettig om een specifiek boek voor een tweede gebruiker beschikbaar te maken. Duidelijke informatie en accurate afhandeling door Studieboekenverkopen.com

Alles werkte makkelijk. En mn geld stond 2 dagen later al op mijn rekening!

Super snelle betaling het is een uitstekend en betrouwbaar bedrijf

Alles uitstekend en snel geregeld

Goede ervaring

Zodra ze het boek hebben ontvangen, storten ze het geld direct op mijn rekening

Super snel en veilig!

De boeken opgestuurd en twee dagen later had ik het geld op mijn rekening staan. Mooie vergoeding voor goede boeken.

Super geregeld

Ik heb 3 boeken ingeleverd en kreeg daar een leuke prijs voor. Mooi dat ik alles in één keer in kon leveren.

Supersnelle correcte afhandeling

Mijn zoon verkoopt altijd zijn studie boeken op deze manier en is heel tevreden over studieboekenverkopen.com en gaf mij deze tip. Binnen 48 uur na verzending had ik het geld op mijn rekening. Superfijn!!!

Snel!

Simpel en snel gedaan!

Snel afgehandeld

Snel en simpel! Het geld stond dezelfde dag van ontvangst op mijn rekening!

Mooi bedrag terug gekregen voor mijn studieboeken. Het bedrag is supersnel overgemaakt. Zeker een aanrader!

Snel geregeld

Opsturen en gestort krijgen zou het zo weer doen.

Super dat mijn studie boeken op deze manier een nieuw leven krijgen.

Niets op aan te merken

Snelle uitbetaling Mooie inkoopprijs Goede instructies Zorgt voor een 10

Supersnelengoed geregeld

Meteen een bod op je boek. Hoeft er niet op te wachten. Duidelijke instructies. Simpel. Goede prijs voor je boek. Geen gedoe met bieden. Donderdag opgestuurd, vrijdag al geld op de rekening! Helemaal top!

Snelle afhandeling!!

Boeken opgestuurd en de volgende dag al het geld ontvangen

Super makkelijk en lekker verdiend

Super makkelijk en lekker verdiend

Super snel

Op de site is het gelijk duidelijk wat je voor 'n boek krijgt. Gebruiksvriendelijk ook. Zaterdag het pakket gepost en maandag stond het geld al op m'n rekening! Super snelle service, ik zou het iedereen aanraden!

Redelijke prijs, zeer snelle afhandeling en betaling

Top geregeld!

Positieve ervaring. Snelle service, beoordeling van boeken en bedrag staat dezelfde dag op je bankrekening.