Een bedrijf die bied naar waarde en een goede service!

Superblij ket jullie! Geven een reëel bedrag terug voor je boeken. Goede service

Snel, makkelijk, effectief

Schoolboeken verkocht. Geld staat snel op rekening. Mooi systeem om je schoolboeken een tweede kans te geven.

Super goed en een tevreden klant!

Het was erg gemakkelijk om mijn boeken te verkopen. Alles was duidelijk aan gegeven waardoor ik precies wist wat ik moest doen. Op vrijdag had ik de boeken verstuurd en maandag stond het geld al op mijn rekenening! Super snel. Ik zou verkoopjeboek.nl aanraden aan iemand anders om zijn of haar studieboeken te verkopen! Zeer tevreden!

Super snel en correct afgehandeld

snel geregeld

Duidelijk en snel

Je ziet snel wat jouw boek nog opbrengt. Omschrijving wat je moet doen voor het opsturen is ook goed. En zeer snelle uitbetaling bij ontvangst boeken.

2de hands boeken verkopen doen.

Goede prijs

Jammer dat je niet 2 dezelfde boeken samen op 1 bon kunnen

Makkelijk en snel

Ik heb de website snel kunnen vinden, de site was duidelijk. Van het verkopen tot verzenden en het ontvangen van het geld verliep het allemaal snel en gemakkelijk.

Ik ben zeer tevreden over de snelle service! Ik heb het pakket met mijn oude schoolboeken opgestuurd en de volgende dag kreeg ik het geld op mijn rekening. Super fijne service, ik ben erg tevreden!

Super om zo snel van je boeken af te komen.

Perfecte afhandeling

Pakketje verstuurd en de dag erna meteen het geld ontvangen. Zeker een aanrader!

Snelle betaling

Na verzenden van de boeken is de betaling de volgende dag al binnen! Super!

Supersnel op je rekening

Enigste nadeel je moet zelf je verzendkosten betalen!

Echt een fijne ervaring

Hele redelijke prijs voor de studieboeken en zo gestort, ik blijf dit elk jaar doen met mijn boeken!

Super snel afgehandeld.

Echt super snel afgehandeld.

Handig en snel. Je moet wel zelf de verzendkosten betalen als het onder €75,- is maar het gaat wel heel erg snel en makkelijk.

Snelle en duidelijke service.

Boeken opgestuurd, dag erna het geld op mijn rekening. Helemaal top! Bedrijf nam zelf contact op met mij via marktplaats.

Super service!

Goed bod, snelle afhandeling en snelle betaling, Absolute aanrader!

Snel

2 dagen na het versturen van de boeken het geld al op mijn rekening.

4 boeken ingeleverd (Wist van te voren welk bedrag ik zou krijgen) En na het versturen de volgende dag geld op rekening gestort Dit ging echt super snel Zeer tevreden dus

Nette prijzen! Snel voor elkaar

Juiste prijs en snel afgehandeld

Meerdere sites bekeken om me boeken te verkopen. Deze site bied een juiste prijs voor de boeken ten maakt zodra de boeken binnen zijn direct het geld over!

Super snel

Had meer voor mijn boeken kunnen krijgen als ik ze direct aan iemand had verkocht, dat is een nadeel. Maar in ruil krijg je wel mega snelle service, het geld stond LETTERLIJK 2 dagen na afgifte bij het postnl punt op mijn rekening!!

Bertouwbaar en snel

Studieboekenverkopen.com is best wel betrouwbaar en snel met hun betaling

Boeken met isbn opgezocht dat ging prima.opgestuurd en volgende dag al geld op de rekening.top site!!