Boeken met isbn opgezocht dat ging prima.opgestuurd en volgende dag al geld op de rekening.top site!!

Super snel betaald gekregen

Onverwacht goed. Jammer dat jullie niet meer boeken aan nemen :(

Geweldig en snelle service

Een hele fijne en duidelijke site, hele fijne service en snel al het geld ontvangen In een woord top !

Makkelijk en snel

Snel en simpel geregeld en binnen een dag al het geld op de rekening!

Een fijne en makkelijke site

Ik heb het als prettig ervaren. Het is niet moeilijk. Alles staat duidelijk omschreven.

Snel en gemakkelijk

het is heel eenvoudig en snel geregeld. Ook de terugbetaling goed en snel ontvangen.

Prima geregeld!

Jullie bieden een mooie prijs voor mijn studieboeken. Heldere site en snel geld ontvangen. Aan te bevelen bij anderen.

Goede service!

Ik had de boeken op zaterdag verzonden en maandag had ik het geld al op de rekening staan. Goede service!

Top !

Mijn geld meteen de volgende dag binnen gekregen.

eenvoudig en snel

Het is simpel en snel geregeld.

Snel betrouwbaar goed

Ik vind het een prima idee maar ik had twee boeken achter elkaar en dan kost het veel verzend kosten

Gebruiksvriendelijke site

Het verkopen van de studieboeken gast erg eenvoudig en geld wordt snel overgemaakt.

Helemaal top

Fijn dat je snel kunt zien wat je studieboeken waard zijn. Heb het opgestuurd en binnen twee dagen al geld ontvangen. Zeker een aanrader!

Snelle betaling.

Ik heb mijn boeken verkocht van de studie waarmee ik ben gestopt

Ik ben een student die gestopt is met de opleiding dus waarbij elke euro goed van pas komt

Verzendkosten

Jammer dat de boekenverkoper verzendkosten zelf moet betalen tot het verkoopbedrag van 75 euro.

Gelijk verzonden en het is nog maar nét geleverd gelijk mijn geld ontvangen!

Snel en super handig

Ik ben erg tevreden. Snelle reactie van de klantenservice en ik had de dag na dat ik de boeken verzonden had mijn geld al op mijn rekening

Makkelijk en snel je geld

Maandag op de post gedaan de dag erna bezorgd en aangekomen.2 uur later stond het geld op mijn rekening.

Heel snel geld binnen!

Gisteren mijn tweedehandsboeken verzonden vandaag al geld binnen gekregen. Echt een aanrader!!

Snel en simpel

Snel en simpel

Snelle afhandeling

Helaas kreeg ik van de 15 studieboeken in mijn bezit, voor slechts vier boeken geld terug. Het was echter wel ontzettend snel geregeld en het geld stond supersnel op mijn rekening!

Snel en makkelijk

Redelijke prijzen voor mijn studieboeken. Betaling snel binnen!

Redelijke prijzen voor mijn studieboeken en de betaling was zo geregeld!

Snelle afhandeling

Redelijke prijs voor de boeken en makkelijk af te handelen.