perfect product, goede prijs en snelle service

perfect product, goede prijs en snelle service

Fijn Bedrijf

Fijne medewerker, die er alles aan heeft gedaan om met een oplossing te komen

Goede winkel, fijn personeel, snelle levering

Ik ben in de winkel van Weijntjes is 's Hertogenbosch geweest. Fijne winkel, mooi overzicht en vriendelijk personeel. Helaas was niet alles op voorraad, maar via bestelling was de rest binnen één dag geleverd. Top! Jammer om te horen dat de vestiging in Den Bosch gaat sluiten.

Goede ervaringen

Goede advies

Slechte communicatie en lange levertijden voor artikelen die niet op voorraad zijn

Artikelen besteld zonder indicatie wel of niet op voorraad. Later blijkt maandenlange pevertijd. Reactie op email voor wijzigen bestelling verloopt tergend traag

Heel tevreden

Mooie spullen en snel geleverd

Heerlijk

Een echte winkel, àlles uitgestald en vast te pakken. Lieve (maar niet opdringerige) mensen die aanbieden te helpen. Uiteindelijk kwam ik hier tot de perfecte keuze. (Zoals drie keer daarvoor!)

professioneel, verstaat echt zijn vak, verkoopt alleen goede producten en geeft een vakkundig advies

Ik heb met heel veel plezier mijn rekening betaald.

Zeer behulpzaam

goed product en snel geleverd

product werd snel geleverd en voldeet precies aan de verwachtingen.

Mooi product en snelle levering

Vlotte afwikkeling

Duidelijke website en snelle levering

zie onderwerp

Alles gewoon goed

Makkelijk bestellen, snel geleverd, mooi en goed verpakt

Prima in communicatie

Alles zonder enig problemen

Perfect!

Geweldige service, ook telefonisch goed geholpen!

Teleurstellende service en mega lange verzendtijd

Ik heb een tijd terug greepjes besteld, die bleken niet op voorraad te zijn dus ze zouden ongeveer 2 weken later verstuurd worden. Uiteindelijk heb ik 5 weken moeten wachten en zelf nog een herinneringsmail moeten sturen voordat ik mijn bestelling opgestuurd kreeg. Eenmaal aangekomen blijkt de kwaliteit ook nog eens super slecht. Twee greepjes zijn beschadigd en twee andere zijn al kapot gegaan tijdens het monteren. Ik heb hierover gemaild, maar krijg (alweer) geen reactie. Erg teleurstellend voor zo'n dure zaak waar kwaliteit hoog in het vaandel zou moeten staan...

Goede service en snelle levering

Het bestellen van de producten ging makkelijk en de levering was snel bij ons binnen.

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Het adres voor speciaal hang- en sluitwerk. Geweldige sortering.

Snelle en zeer nette betrouwbare service!

Men waardeert bij dit bedrijf de aankopen die je doet. Men denkt mee zonder er zelf om te vragen. Het net even meer doen wat men koopt, gewoon TOP!

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit, goede service montage materiaal gratis meegeleverd (schroeven)

Ik had een probleem met een baardsleutel en dit is prima opgelost

Overzichtelijke en duidelijke site

Site is duidelijk en de producten die ik opzoek zijn makkelijk te vinden. Snelle levering en kompleet , met perfect passende schroeven en bevestigingsmaterialen. Het enige minpuntje is dat het uitvergroten van het opgezochte product op de site bij het verder uitvergroten op de iPhone wat minder is. Verder gewoon een tien !

Goede service en snelle levering

Had meerdere zwarte franse paimellen besteld. Vlug geleverd. 1 was beschadigd, gebeld en dag erna nieuwe geleverd.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel