Niks ontvangen

Product besteld en krijg wel deze mail om een review te plaatsen maar geen product

Goed aanbod, snelle levering

Het aanbod via de site is ruim! De levering correct en snel. Een vraag via e-mail wordt snel en correct beantwoord. Zeker tot een volgende keer!

Goede kwaliteit, goede service en na online bestelling zeer vlot geleverd. Kan niet beter!

zie veld hierboven, niets aan toe te voegen

Snelle en kwalitatieve levering

Mooie deurstop en deze keer met gepast bevestigingsmateriaal.

Negatief, ik heb het product nog niet ontvangen maar wel de vraag om het te beoordelen

Dit is voor mij een slechte ervaring, ik heb het product nog niet ontvangen maar wel de vraag om het te beoordelen.

Nog steeds niets ontvangen

Geen score omdat wij op 28 december 2015 hebben besteld, maar nog niets hebben ontvangen J.H. De Rek

uitstekend

Snelle en goed bezorging. Product is precies zoals beschreven op de site. bedankt Weijntjes :-)

Afleveren veel later aangegeven

Dus hebben wij elders moeten bestellen. Toen kwam het toch binnen de tijd

Geweldig.

Alles goed geregeld, site en assortiment ,telefonisch ook goed geholpen.

Waar service nog hoog in het vaandel staat !

Vriendelijke meedenkende vakkundige medewerkers !

Goede service, leuk dat bijpassende schroeven erbij zaten

product is precies wat ik wilde

Voor de handgreep werd een boutje extra geleverd. Dat klinkt simpel , maar ik vind het perfect.

Vlotte levering, conform verwachting

Mooi snel geleverd, dit zien we niet zelden anders waar producten “zogenaamd voorradig zijn” maar na bestellen pas weken later geleverd worden. Gelukkig niet hier, hulde!

Duidelijk en snelle bezorging

Goede en snelle service

Een zeer snelle Servische

Goed geregeld allemaal.

Prima deurbel snel geleverd

Ik had zo’n soort deurbel. Hij paste precies in de gaten die er al waren.

Kennis van zaken Service gericht

Een combinatie van productkennis en servicegerichtheid die tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is maar die Weijntjes hoog in het vaandel heeft

Snel geleverde topmaterialen

Betrouwbaar en snel en goed materiaal

Uitstekende service en zeer snel

Wij zijn erg goed geholpen en in 24 uur was de bestelling thuis. Uitstekende kwaliteit.

Geen valse beloftes, keurig snel en goed afgehandeld.

Als je ouderwets hang en sluitwerk zoekt en nergens meer kan kopen, kijk bij Weijntjes. Duidelijke site, en gewoon goed geleverd in korte tijd. Kortom vakkundig en professioneel bedrijf, wat volledig aan mijn verwachting voldoet

buitengewoon.

Ik dacht,ik kom nooit meer aan die wielen voor mijn oude schuifdeur. Weijntjes heeft ze gewoon,fantastisch.

goede service

online besteld en goede service bij ophalen

bijzonder mooi hang en sluitwerk kun je er kopen

Vaak zoek ik op internet maar ik toch bij Weijntjes uit

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel