TOP!

Na het zoeken op de site en het zeer uitgebreide assortiment bekeken te hebben werd het ook snel geleverd en keurig netjes verpakt

Altijd goed

Goede spullen, denken mee en zijn ook telefonisch goed te bereiken.

Efficiënt en goed.

Snelle levering van de juiste producten en retourzending ook vlot verwerkt.

Snel en duidelijke site

Snel besteld, op een duidelijke site.

Heldere info, vlot besteld en ontvangen

Nvt

vlotte levering en prima product

zoals hierboven

Pakje elders afgeleverd met fout nr

Klachten over de bezorging Het huisnummer waar ik het pakje op kan halen bestaat niet. Ik ben nog steeds op zoek. Pakje dus nog niet aangekomen. 24/1 afgeleverd, 10-2 nog zoek.

Dik voor mekaar

Goed op maat

Betrouwbaarheid en kennis

Een bereikbaar bedrijf met kennis en kwaliteit. Een voorbeeld voor anderen.

Goed verpakt en snel ontvangen

Degelijke deurbeslag materialen

alles klopte, erg tevreden

Altijd fijn om daar zaken te doen. Goed geholpen.

Zeer vriendelijk personeel.

Perfecte service

Zwarte Paumelle oud Hollands Frans besteld, ik was de schroeven vergeten maar die zaten er toch bij. Dit is de tweede keer dat ik bij hun bestel en zal dat zeker blijven doen. Onze vroege 50's paneeldeur is gerecycled en hangt perfect op een nieuwe plek. Oud en nieuw in een strak design.

Prima website, snelle levering

Goed product, prima levering.

prima van bestellen tot leveren

Ik vond heel snel precies waar ik naar zocht op de site. Het bestellen en de afhandeling gingen vervolgens ook uitstekend.

Perfect en snel

Duidelijke site, betaalbaar en snel levering

Goede klantenservice

Geïnformeerd omtrent levertijd en na levering had ik vragen omtrent een van de deursloten per mail gesteld met foto’s en toen kreeg ik meteen advies terwijl ik bezig was hoe het op te lossen. En toen ik vroeg om een missend inbusschroefje van een andere deur werd deze meteen zonder kosten nagestuurd. Super service Carin dank je wel !

goed voorgelicht, juiste produkt aanbevolen en goed afgeleverd met een extraatje1

Helemaal goed zoals ik gewend ben

Binnen 24 uur bestelling in huis. Goed verpakt. Ze doen wat ze beloven.

heel er goed.

Ik heb gevraagd naar een bepaalde kastdeursluiting. Die had Weijntjes niet in hun assortiment. Maar ik kreeg een link van hen naar een jachtbouwer, die ze wél had! Fantastische klantenservice is dat!!

Snel en correct

Ben ook zeer tevreden over het assortiment

Super snelle service

Wij zijn zeer tevreden

Prettig winkelpersoneel

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij moesten de spullen via de webshop kopen. Hadden alles binnen 2 werkdagen in huis. Prachtig jaren 30 deurbeslag.

Prima ervaring maar geen antwoord op vraag

Beoordeling mede ingegeven door meer daqn 100% prijsstijging in 1 jaar op het gekochte product, Dat is wel uitzonderlijk veel.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. Inrichting en verfraaiing van uw woning vraagt ook om aandacht voor de details. Met meer dan 130 jaar ervaring in uniek hang- en sluitwerk staan we garant voor gedegen vakkennis. Een bijzonder assortiment met uitsluitend elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, van uitmuntende kwaliteit. Specialist in hang- en sluitwerk betekent dat we een prachtig assortiment hebben in: deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en ijzerwaren. Wij onderscheiden ons met volop keuze dankzij een enorm breed assortiment. In de meeste gevallen leveren we dat ook nog eens uit voorraad. Online en vanuit onze winkels in Amstelveen, Amsterdam-Centrum, Bussum, Den Bosch en Den Haag.