goede service

Heel goede service en snelle levering

Breed assortiment, makkelijk online bestellen

Ik kon de producten goed vinden op de website en ze gemakkelijk bestellen. Toen bleek dat niet alles in één keer te leveren was, werd ik daarop per email geattendeerd. Alles is toch vrij snel aangekomen, netjes verpakt.

Alles is volgens afspraak verlopen

Afgezien van de hoge prijs geen opmerkingen

Prima service, prima producten.

Prima service, prima producten.

Perfecte vondst

Een lastig te vinden reserve onderdeel voor mijn deur stond perfect beschreven op de site met materiaal type, afwerking, maatvoering, etc

In één woord geweldig

Grote keuze en snel geleverd.

Goede producten

Levering volgens afspraak. Een goed product

Ervaren, deskundige partij

Echt een fijn adres voor authentiek hang- en sluitwerk.

OK met reserve

gezien de oxidatiegraad geen courant product meer, mijn huis is ook 80+ jaar oud. Er zaten ook twee lagers van een afwijkende maat bij (grotere dikte). Fijn dat jullie ze nog kunnen leveren.

Snelle verzending met goede communicatie

Eerste klas kwaliteit brievenbus klep besteld en ontvangen. Zware kwaliteit en duurzaam om de bestaande te vervangen. De klep valt mooi dicht en sluit perfect af. Kost iets meer maar goedkoop van wat ik had was duurkoop. Dit artikel werd mij aangeraden door een vakman die al jaren voor zijn werkklussen gebruik maakt van de artikelen van Weijntjes. Ik ben blij dat ik er naar geluisterd heb en ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Top geregeld

Goed product zo als ik besteld had

Correcte leverng

Ondanks eerder afgesproken levering voorwaarden waarin afgesproken was dat het tuinset gemonteerd zou worden afgeleverd moest ik de bezorgers hier aan herinneren. Karton werd meegenomen en de rest moesten we zelf doen. Dus niet de volledige service die afgesproken was. Na attenderen op gemaakte afspraken hebben de bezorgers gehoor gegeven aan mijn wens. Maar niet 100% alle verpakkingsmaterialen als plastic folie verwijderd

Slecht

Ik wacht nog steeds op bezorging, weken geleden besteld. Zou uit het buitenland moeten komen, stond nergens tijdens het bestellen. Nu week 18 bezorgen? Wanneer is dat?

Top toko

Mooi hang- en sluitwerk waar je een mooi eindproduct mee kan maken…

Prachtig assortiment

Prima kwaliteit en keurig op tijd geleverd

Ik had nog nooit iets besteld bij Weijntjes. Het product, de prijs en de leertijd zijn geweldig te noemen.

Prima service, veel keus.

Bestelling geplaatst, snelle verzending. Helaas waren de schroefjes vergeten, maar na een telefoontje werden de schroefjes alsnog opgestuurd.

Precies wat ik zocht, en snel geleverd

Ik was al maanden op zoek naar scharnieren voor mijn uitklapbare eettafel. Toevallig kwam ik op de website van Weijntjes waar ik ze vond. Ik kreeg ze snel geleverd en, heel netjes, de bevestigingsmaterialen gaven ze er gratis bij. Zeer tevreden!

Zeer uitgebreide keuze.

Aan keuze geen gebrek. Teveel om op te noemen aan merken en vormen. Levertijd viel erg tegen : in maart besteld : 1 e bestelling wordt eind april geleverd. 2de deel komt pas in juni na verwachting.Zou wenselijk zijn hier op website reële info.over te geven

Prima service, zowel in de winkel in Den Bosch als ik online

Zie hiervoor

Prachtig beslag - stevig verpakt

Helaas past het niet, jammer genoeg dus retour, maar zowel de verpakking was zorgvuldig gedaan en het sturen was ook erg snel.

Goede snelle afhandeling en keurig en professioneel geholpen aan de telefoon.

Ik werd goed geholpen

Ik kreeg mijn bestelling online snel en juist geleverd.

Weijntjes levert snel!

De mooiste producten, ben al jaren een fan!

Snelle en correcte levering

De webshop heeft een uitgebreid assortiment dat op voorraad is. Na bestelling werd mijn order snel en correct geleverd. Blij met deze service.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel