Uitstekende service

Zie boven

Helemaal top

Ik heb alle beslag voor mijn gerenoveerde jaren-30 woning bij Weijntjes gekocht. Sommige bestellingen waren goed, soms moest er iets terug, of bestelde ik iets verkeerd. Hoe het ook zij. De service van Weijntjes is echt top level. Nooit meer iets anders.

Top geregeld

Gedaan wat er verwacht werd.

Leveren wat je verwacht!

Na de bestelling via de website binnen een paar dagen binnen. Kwaliteit zoals verwacht...

heel tevreden

Alles verloopt vlot. Duidelijke website, snelle verzending. Goede dienst na verkoop

Snelle levering, goede producten

Alles naar wens snel als brievenbuspakketje thuisbezorgd.

Mooie website met prachtig materiaal.

Bestellen ging eenvoudig en het bestelde werd snel geleverd. Het materiaal staat prachtig op de nieuwe kozijnen!

Goedeservice

Mixed emotions

Toen ik in Amsterdam woonde liep ik naar de winkel en haalde wat ik nodig had. Toen ik in Hilversum woonde reed ik naar Amsterdam en haalde wat ik nodig had. In Oosterbeek deed ik dat ook nog. Nu woon ik in Doesburg en bestelde ik online,.....na 8 dagen heb ik eens gebeld waar mn bestelling bleef....het zou dezelfde dag verzonden worden....ik vind Weijntjes geweldig, maar tijden veranderen.

Zeer goed!

Snelle en correcte afhandeling

Snel en Aquraat

Mooi materiaal en goed geholpen

Wij hebben een brievenbusklep en huisnummers besteld bij Weijntjes. Weijntjes was de enige die ik kon vinden met een passende brievenbus (bijzondere maat). Medewerkers zijn deskundig en reageren adequaat op telefoontjes en mails. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit.

Prima levering

Uitstekende service en vlotte zending

Had voor mijn bestelling eerst advies gevraagd , omdat het sluitwerk betrof voor een antieke buffetkast. Dit advies heb ik telefonisch gevraagd en gekregen. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan en deskundig advies gekregen. Bestelling vlot geleverd

Perfecte verzending

Perfecte verzending. Prachtige deurgrepen. Was er sneller dan verwacht

Zeer snelle levering en prima product

Nvt

Goede ervaring!

Levering compleet, juist en snel geleverd. Product ook goed.

prima gedaan zeer tevreden

Uitstekend aan te bevelen

Degelijke producten snel bezorgd

De keuze bij Weijntjes is fantastisch. Ik heb net een art deco-huis, vol met originele details, gekocht maar wel met kitsch deurbeslag en allerlei zaken (schuiframen e.d.) die niet goed werken. Bij Weijntjes kan ik me volop uitleven om alles in het huis weer te laten functioneren en het een origineel uiterlijk te geven. Ik heb mijn eerste bestelling snel binnen gekregen en er zullen er nog heel wat volgen.

Goed geholpen

Veel ervaring

Snel geleverd, goede prijs

Overzichtelijke site, snel geleverd.

slecht

Product op 03-10-2022 bestel maar helaas het verkeerde geleverd. Retour proceduren in gang gezet en alles netjes verzonden. Maar helaas tot op heden het aankoop bedrag nog niet ontvangen.

Prima informatie over en snelle levering

Producten kwamen conform bestelling en aangeven levertijd aan. Ook werd ik keurig op de hoogte gebracht toen de levering vanwege het ophalen van de producten bij meerdere vestigingen enigszins vertraagd was.

Snelle levering en mooie produkten.

Zeer tevreden met de produkten.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel