Sjieke spiekers voor eiken deuren en vuren wand.

De spijkers die ik gebruikt heb geven karakter aan deuren en wand. Ben dr blij mee.

Duidelijke fotos op de website, snel geleverd.

Duidelijke fotos op de website, snelle verzending. Top.

Prima kwaliteit en zorgvuldige levering

Prima kwaliteit en zorgvuldige levering

Supersnel en als beloofd

Mijn items werden supersnel geleverd, waren niet duur en helemaal volgens wens

Telefonisch deskundig hulp en webshop is gebruiksvriendelijk en alles snel geleverd.

Snelle levering en product komt overeen met gegevens op de website.

We waren op zoek naar handgrepen voor schuiframen in ons huis. Deze keuze viel op zwarte antiek uitziende grepen. De bestelling en levering verliep vlot. Het product komt overeen met de afbeelding op de website. Geen 5 sterren omdat de meegeleverde schroeven geen kruiskopschroeven waren, maar schroeven die sneller beschadigen.

Afhandeling bestelling en producten prima. Informatie over leverdatum en levermoment kan beter.

Afhandeling bestelling en kwaliteit van de producten prima. Informatie omtrent leverdatum en levertijdstip is tot 3 maal toe gewijzigd.

Goed en eerlijk advies

Ik heb laat in de middag gebeld met Weijntjes, aangezien ik op zoek was naar een specifiek artikel. De medewerker heeft mij heel goed te woord gestaan en advies gegeven. Omdat er haast bij de bestelling was heeft de medewerker na ontvangst van de order contact opgenomen met het magazijn om door te geven dat de order dezelfde dag verstuurd moest worden. Het product werd de volgende dag netjes afgeleverd.

Een goede service die Weijntjes naam weer eer aandoet.

Kwam er via het website niet goed uit en met 1 telefoontje was het goede besteld en 2 dagen later in huis.

prima kwaliteit volgens afspraak geleverd

Op wijntjes kan je altijd vertrouwen

Snel en keurig

Zeer snelle levering

Producten goed en snel ontvangen, jammer dat jullie nog geen gebruik maken van papier plakband

Top zaak

Verkopen gewoon alles op hang en sluitwerk zoals het 50 jaar geleden was. Kom daar nu nog maar eens om!

mooie collectie en fraaie website

Vanwege de goede naam heb ik op de website naar een mooie deurklink gezocht , en deze ook besteld. Na ontvangst thuis van mijn bestelling was ik niet tevreden over de deurklink i.v.m. kleine oneffenheden krasjes en beschadigingen op het oppervlak. Gezien de stevige prijs voor een deurklink vind ik dit niet passend voor een nieuw artikel . Ik heb de deurklink weer teruggebracht en ingeruild , dit ging eerst wat stroef , ook bleken alle deurklinken in de winkel er ook zo uit te zien ! maar na een wens mijnerzijds om mijn geld terug te vragen zonder probleem , correct afgehandeld [ wat ik niet had verwacht gezien de voorwaarden op de website met betrekking tot retourzendingen ] dus ondanks de teleurstelling wel tevreden . met vriendelijke groet, Ron Haring

Slecht

Ik was om 11.00 vrijdagochtend bij de winkel in Den Bosch. Op de deur zat een brief dat de zaak ivm omstandigheden om 11.00 uur open zou gaan. Helaas alles potdicht, niemand in de winkel. Vervolgens ben ik anderhalf uur later wederom naar de winkel gegaan. Ik had eerder via de website een raamafsluiter besteld en betaald. Er zou bericht zijn als het binnen was en ik het in de winkels kon ophalen. Omdat het al twee weken verder was, maar in de winkel geïnformeerd. De meneer die hielp wist niets te vinden, want hij stond normaal in Amsterdam. De factuur van betaling dus niet gevonden, maar de afsluiter was gewoon op voorraad. Uiteindelijk nogmaals betaald. Twee keer betaald dus voor hetzelfde artikel. Denk dat ik Weijntjes voortaan maar oversla.

Zeer adequate en deskundige advisering

Mijn bestelling kwam al snel binnen en de kwaliteit ervan is uitstekend!

Op de website van Weijntjes heb ik nu 2 x een bestelling geplaatst en deze vrij snel kunnen ophalen in Den Haag. De kwaliteit is inderdaad uitmuntend. De medewerkers in Den Haag overigens ook!

Snelle service!

De winkel in Den Bosch had twee artikelen niet op voorraad. Ik heb daarom de spullen online besteld. Dit ging snel.

Had mail gestuurd over levering , zeer snelle reactie . Top !!!

geweldige service

De klantenservice weet direct wat ze moeten doen en wat ze beloven komen ze ook na ik ben zeer tevreden

Prima product

De kastsloten zijn van prima kwaliteit. Het enige jammere was dat er van de 7 sloten bij 1 slot verkeerde sleutels bij zaten ( heb zelf de sleutel maar aangepast want om het weer terug te sturen is wel kostbaar).

duidelijke website, snelle levering.

duidelijke website snelle levering correcte afhandeling met afterpay.

Ik voelde me gehoord en gezien.

Vriendelijk en servicegericht en heel fijn meedenken

Voor het bedrijf, wel goed.

Je wordt goed en correct geholpen,het is alleen jammer dat ik een kapot veertj van de briefplaat had en een nieuwe moest kopen a €102- omplaats van een veertje van pak hem beet 0,50uerocent maar ok.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel