Goede ervaring

Snelle en goede behandeling

mooi materiaal en fijne service

Ik vond het mijn om rechtstreeks (via mail) contact te kunnen hebben met de winkel. Ze hebben goed verstand van hang en sluitwerk.

Duidelijke website

We hadden in de winkel wat gekocht en konden het ontbrekende makkelijk in de webshop vinden

Product geheel naar wens

Altijd goede ervaring bij het bedrijf Weijntjes, maar was zeer teleurgesteld dat de vestiging in Bussum er niet meer is.Toch moeilijker om via plaatje op internet te kiezen dan om in de winkel te bekijken. Jammer dat er nu geen vestiging meer in het Gooi is!

Correct bedrijf met groot assortiment.

Leveringen zijn correct en volgens afspraak, bij telefonisch contact, direct duidelijke antwoorden.

Goede kwaliteit, waar je even op moet wachten.

De website is heel overzichtelijk. Artikelen heel eenvoudig te bestellen. Tussen kopen en ontvangen vind ik echter wel een behoorlijke periode zitten. 4/5 dagen op je bestelling wachten vind ik wel lang.

Goede ervaring en service

Goede service en het product is oke

schitterend materiaal

prachtig materiaal en snelle levering. Montage-instructie ontbrak echter!

Super goed geholpen

Net bedrijf en goed verpakt

top zaak met zeer competente en vriendelijke mensen

Online bestelling wilde ik aanvullen en natuurlijk had ik weer een bijzondere wens. Telefonisch contact opgenomen en dezelfde dag is mijn bestelling aangepast, aangevuld en verzonden. Dat is erg prettig werken!

Speciaalzaak

Goed advies en service

Snelle levering van het product prima

Goed bedrijf maar jammer genoeg niet foutloos

Twee keer een paar meubelgrepen besteld. De eerste keer ging alles prima en werd de bestelling binnen een paar dagen bezorgd. De tweede keer ook maar toen ontbraken de boutjes om de grepen op de laden te monteren. Een foutje kan gemaakt worden maar na dit gemeld te hebben geen reactie mogen ontvangen.

bestelling snel en naar wens geleverd

fijn om een keus te kunnen maken uit uw katalogus

Geweldige service

Alles is naar wens verlopen en een zeer goede kwaliteit. Wij zijn er heel blij mee.

Prima assortiment en snelle levering

Had in winkel al rondgekeken en helaas bleek mijn artikel niet op voorraad. Artikelnummer gekregen zonder dat ik er om hoefde te vragen. Eenvoudig besteld in webshop. Snel geleverd en goede geïnformeerd.

Uitstekende service

Zeer goed geholpen, nette winkel (Den Bosch). Ook werd er kundig een oplossing gevonden voor een afwijkende binnendeur/klink. Hier bewijzen ze dat een fysieke winkel echt zijn (meer)waarde heeft.

Goed spul

Ga ik vaker doen

heel erg behulpzaam

Onlangs ben ik enorm geholpen met een onderdeel van buitendeur kruistel. Dat scheelde de aankoop van een nieuwe. Later hebben ze me ook nog geadviseerd hoe ik dit onderdeel moest monteren. Ik kan iedereen aanraden naar wijntjes te gaan.

Super service en goede producten

Super service, aardige mensen en top spul.

Topzaak

Kwaliteitsartikel

Weijntjes is niet goedkoop, echter altijd goede kwaliteit.

Geen enkele reactie op mijn mail

Mooie producten, snel geleverd. Helaas niet gereageerd op mijn e-mail.

Het pakket is niet aangekomen

Mijn pakket is nog steeds niet binnen. Volgens track and trace van DHL niet bij hem aangeboden

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel