Product had fabrieks fout

In het product zat een fabrieks fout Daardoor heb ik het helaas retour moeten sturen , het totaal bedrag inclusief verzendkosten wordt netjes terug gestort Weijnntjes heeft me netjes laten weten dat ze in contact zijn met de fabrikant waardoor deze fout niet meer voorkomt in het product

Snel besteld en snel in huis.

Snel besteld en snel in huis

altijd snellen en keurige service

Altijd snel geholpen, geduld aan de telefoon en mooie assortimenten

uitstekend

vlot, secuur en niet duur

Goede winkel

De telefonisch gegeven informatie was zeer zinvol en de bestelling is perfect afgehandeld.

snel geleverd

de levering zag er goed uit

Niet goedkoop wel mooi en kwaliteit

Niet goedkoop wel mooi en kwaliteit

Mooi spul

Mooie collectie

Goed personeel dat kan adviseren

Uitstekend bedrijf!

Mijn bestelling werd per post snel & goed afgeleverd. Helaas gooide ik per ongeluk de bijgeleverde schroeven weg in de vuilcontainer. Tegen betaling wilde ik nieuwe bestellen, maar vlgs hen was het logisch en gewoon service dat ze mij deze kosteloos zouden toesturen. Ook hele aardige mensen.

Hele snelle levering

Wij zijn erg tevreden over aankoop en snelle levering.

Alles goed. goed verpakt, gedacht aan bevestiging, snelle levering

Prima service: de bestelling kwam goed en tijdig aan

Prettige manier van bestellen, de website steekt goed in elkaar. Service wat betreft levering is ook goed. Met duidelijke track and trace. Een voorbeeld voor elke andere webwinkel.

Alles naar wens

Goede website en productinformatie, correcte tijdige levering, hoge kwaliteit materialen. Kortom de belofte wordt waargemaakt.

snel en goed

snel en goed

Goede snelle service

De producten die ik nodig had waren ruim voldoende op voorraad. Daardoor de volgende dag in huis.

Super vriendelijk en fijne servies

Heel fijn dat er een service bezoek was om ons te helpen bij de juiste aankoop.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Precies wat ik er van verwacht heb

De verpakking had wat kleiner gekund. Kon nu niet door de brievenbus, waardoor ik het op moest halen op het postkantoor. Jammer

perfecte en feilloze afronding van de bestelling

Zeer snelle reactie en afronding van de bestelling.

Ik was op zoek naar een vervanging voor een kapot hendeltje op de serredeur. Foto gemaild en een linkje naar de juiste hendel teruggekregen. Een paar dagen later had ik het in huis. Top service en topkwaliteit aan deurbeslag! Dikke tien. Dank! Grs Elle

Slecht

Onze eerste bestelling en nog steeds niets geleverd,

vriendelijk en correct

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel