vriendelijk en correct

Goede sortering en makkelijk geregeld ophalen

Tijdens de lockdown was alles dicht, maar bij Weijntjes kon ik toch eenvoudig (en veilig) ophalen wat ik nodig had. Ze hebben een kolossale keuze aan materialen en heel vriendelijke en goede service.

Deskundige medewerkers, uitstekende service, prachtige producten

Als leek best ingewikkeld om de juiste dingen te kiezen voor je nieuwe huis, dus ik ben erg blij over de fantastische hulp van de medewerkers in Amsterdam. Ze dachten mee, gaven adviezen en alternatieven, en hadden eindeloos geduld met mijn vele vragen. De collectie is enorm en je kunt hier echt alles vinden, en meer. Een aanrader voor iedereen die met zijn huis bezig is.

Goede en snelle levering

Paar keer achter elkaar deurbeslag besteld voor de verbouwing. Goed en snel geleverd.

Vandaag besteld en morgen in de bus Echt buitengewoon!

Gewoon goed

Mijn telefonisch contact met een medewerker was zeer goed.

Wederom goede service

Ik had een afwijkende bestelling waar ik goed mee geholpen werd.

Oke, levering prima maar niet goedkoop

Producten zijn goedkoper bij anderen, evenals lagere leveringskosten. Maar omdat ze daar even niet op voorraad zijn en ik er snel 2 moest hebben, heb ik ze bij Weijntjes besteld.

Goed product, snelle nette levering

Product is zoals verwacht, netjes verpakt en snel geleverd.

Foto verwarrend/ misleidend

Op de afbeelding staan twee exemplaren maar in werkelijkheid wordt er maar 1 geleverd, dit vind ik misleidend en daarom heb ik het artikel teruggestuurd. Op andere plekken is het wel te koop per 2 stuks voor 15 euro minder. Geld heb ik wel netjes retour ontvangen.

Snelle levering en top kwaliteit.

Fijn was dat er extra kleinere schroefjes bijzaten. De oorspronkelijke waren te groot. Zo kon ik toch direct verder met de montage ervan op mijn nieuwe keuken….

Slechte service maar mooie producten

Kortgeleden scharnieren en nog wat dingen besteld. Contact gehad omdat het met verzenden verkeerd was gegaan, spullen van een ander bezorgd en artikel omruilen. Direct gebeld en kreeg iemand aan telefoon die toezegging deed om direct te reageren op mail die ik naar aanleiding hiervan zou doen. Klonk alleen of dat hij het lastig vond terwijl ik ook alleen maar eerlijk belde om te zeggen dat spullen van een ander bij ons bezorgd waren. Was waarschijnlijk ook echt lastig want ruim een week later heb ik nog geen reactie op mijn mail gehad. Ik zou dit bedrijf echt niet aanbevelen. Ik had ook handgrepen besteld die bij scharnieren zouden passen als je de site moest geloven maar ipv mat ogende grepen kwamen er van die glanzende dingen binnen die er super goedkoop uitzien. Bij elkaar baal ik van alles!!!

Snelle en vakkundige hulp

Supersnelle verwerking van de bestelling. Goed passend product. Al meer dan 15 jaar tevreden klant. Blij met het bestaan van deze (internet)winkel!!!

Goede en snelle afhandeling

Goede website en snelle levering

Altijd meer dan goed.

Wij hebben een heel oud huis, dat we wel graag veilig willen houden.... in stijl. En daar is Weijntjes het adres voor. Toen ik nog in Amsterdam woonde was het altijd een heerlijke ervaring om in de winkel rond te lopen, zoveel moois, zoveel inspiratie. Nu winkel ik online en ook dat gaat geweldig: makkelijk om te zoeken, goede omschrijving incl maten, kwaliteit en goede en zorgvuldige levering.

Mooie selectie hang en sluitwerk. Goeie webshop. Snelle levering.

Mooie winkel, prachtspullen, fantastische sortering, maar klantbehandeling teveel van het goede.

2 patentboutjes besteld van €2. vervolgens 1 mail ter bevestiging, 1 mail dat het klaarligt, 1 telefoontje dat het afgehaald kan worden, half uur wachten in de niet drukke winkel voor klant die werkelijk geen enkele haast maakt, niet intussen even contact, ook geen sorry voor wachten. Zakje erbij, bonnetje formaat A4, tot slot deze evaluatiemail. Dat hoeft allemaal niet, en het kan vast niet uit.

Snel en probleemloos

Snelle levering, netjes ingepakt.

uitstekend assortiment em prima levering

uitstekend assortiment em prima levering. En daaraan heb ik niets toe te voegen :)

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Ga zo door.

Grote voorraad en snel verstuurd

Telefoonnummer wordt snel beantwoord en het personeel weet/begrijpen wat ze verkopen.

aanbod dat ik zoek,en degelijke topkwaliteit.

Bijna zo goed als een bezoek aan de oude winkel.

Toegankelijk, makkelijk, en snel geleverd.

Deskundig advies en super klantgericht

Na binnenkomst van de bestelde deurklinken e.d. bleek dat de bijbehorende bouten voor onze voordeur te kort waren. Het probleem is gelijk opgepakt en met spoed zijn speciale bouten nabesteld. Om verdere vertraging tegen te gaan zijn de speciale bouten ‘s avonds persoonlijk (!) bij ons thuis afgegeven omdat deze bouten via de post niet meer op tijd bij ons konden worden bezorgd. Ere wie ere toekomt, George veel dank voor jouw goede advies en top service!

Snelle levering en goede service

Kreeg goede hulp om deurrail goed te transporteren

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel