Snelle levering en goede service

Kreeg goede hulp om deurrail goed te transporteren

Prima service, uitstekende kwaliteit

Aantal producten op de overzichtelijke site besteld. Werden keurig en goed verpakt geleverd. Tussentijdse updates via e-mail over de status van de verzending. Niets te klagen!

Ruimekeus, snelle levering

Ruimekeus, snelle levering

Snelle professionele afhandeling! En zoals we gewend zijn, goede materialen. Producten waar niet zo gemakkelijk aan te komen is vindt je bij weijntjes. Top

Snel en netjes bezorgd. Goede kwaliteit!

Mooie spullen gekocht maar er bleek iets niet te kloppen en bij mintage kapot te gaan. Wer direct keurignopgelost met verbangend product zonder extra kosten. Prima service !

Goed telefoongesprek en goede levering van de juiste spullen

Heb uw firma al aangeraden aan vrienden en familie! Hartelijke groeten, Jannie Kleene

Goede service en veel keus

Ik voel me altijd goed geholpen bij Weijntjes. Ik vind het ook heel fijn dat het retour beleid zo klantvriendelijk is. Soms weet je gewoon niet welk beslag het mooist staat en het is fijn dat je het makkelijk weer kan retourneren als het nodig is.

top

correcte en stipte service !

Ondanks dat ik de spullen geretourneerd heb bleef men vriendelijk en de service bleef goed.

top

alles volgens verwachtingen

Gewoon goed

zeer goed

pijlsnelle levering. Eenvoudige en praktische website. Goed product

Prima prijs en goed verpakte spullen

Ik heb 2 suitedeur rails besteld, 2,5 meter deze waren prima geprijsd en zeer goed verpakt voor transport zonder absurde verhoging voor verzending. Helemaal top!!

Snelle en goede behandeling van mijn. Bestelling

Zie boven

Goede kwaliteit, snelle levering

Altijd producten met hoge kwaliteit, snel geleverd en altijd met schroefjes erbij voor installatie. Super fijne winkel

Ik ken uw winkel aan het Singel in Amsterdam van heel lang geleden. (uit de tijd dat ik op architectenbureau Cahen werkte) Nu heb ik na speuren op internet een bomberscharnier bij u besteld. Dat kwam snel en had een duidelijke gebruiksaanwijzing. Samen met de buurman is onze tochtdeur in de hal weer helemaal goed. Dank

Perfecte levering

Levering conform bestelling Goed en betaalbaar

Mooie producten

snel en goed

Het materiaal was zoals omschreven en gefotografeerd.

Bestellen ging makkelijk

Na telefonisch overleg kon ik direct in het online systeem

Goede levering en goede producten

Enige nadeel. De plastic verpakking is lastig te verwijderen van het product

Niet zo goed

Ik heb de espagnolet teruggestuurd. Mijn mening wordt bepaald door hoe snel en gemakkelijk ik mijn geld terugkrijg

Helemaal tevreden

Alles compleet snel geleverd met bevestiging middelen

Duidelijk en eenvoudig via de webshop

Het bestellen via de webshop gaat als verwacht, duidelijk en eenvoudig

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel