Klasse !

De producten zijn 1e kwaliteit, maar worden ook nog eens snel geleverd en waar nodig voorzien van de juiste instructie en bevestigingsmiddelen. Fijn bedrijf.

Zeer snel geleverd

Snel geleverd, mooie producten die je ergens anders niet ziet.

Altijd een plezier om zaken te doen met Weijntjes

Weijntjes heeft een uitgebreid assortiment, klassieke zaken die wij nodig hebben en levert vlot en uit voorraad

Het bestelde artikel werd vlot geleverd

Service goed en kwaliteit product ook

Idem

Geweldig service

Door telefonisch contact met medewerker werden goed geholpen.

Snelle levering. Alles prima in orde.

Uitstekende, snelle begeleiding door goed geinformeerd personeel bij koop en montage van een espagnolet voor tuindeuren, zeer degelijke verpakking, (misschien zelfs een tikje overdreven om een paar kleine schroefjes (nabestelling) in een dichtgeplakt brievenbus pakje te verzenden). Slechts één ondergeschikt minpuntje: sommige schroefjes waren te lang, andere waren van messing ipv nikkel, Dat leidde tot herhaalde nabestelling.

Groot assortiment

Webshop met grote keuze. Snelle levering. Goede support.

Snelle, betrouwbare aktie

De deurknop was goed weergegeven op de site.

Ik heb een aantal maal iets gekocht en steeds is goed meegedacht. En goede kwaliteit!

ok tot goed

ik bestel online en laat het versturen naar het buitenland. ik kreeg geen bericht dat het verstuurd was en of track /trace info.

Perfecte levering.

Het raambeslag dat ik bestelde, o.a. 3 maal raam espagnolet met stangen kon mooi via de post ontvangen worden. De stangen in een mooie stevige koker, het overige in doos. Mee geleverde bevestigingsmaterialen passend formaat. De schroeven hebben kruiskopjes, heb liever de ouderwetse sleuf schroeven. Misschien een idee om dit als een keuze aan te bieden. Wel of geen kruiskopjes.

Mooie messing scharnieren en snelle levering,

Besteld via de website, goede messing meubelscharnieren. Prima service en levering.

Voldoet volledig aan mijn verwachting.

Top geholpen en geadviseerd.

Twee keer gebeld voor advies en twee keer vriendelijk en professioneel geholpen. En nu een passend product op de deur. Dank

Snelle en goede service

gemiddeld

De tenaamstelling van de factuur was niet correct en dit is tot op heden nog steeds niet aangepast

Vriendelijk, maar niet voldoende accuraat

In mijn eerste order bleken door mij bestelde onderdelen niet bij elkaar te passen. In mijn tweede order bleek ik extra nylon lagers nodig te hebben; via nalevering ontvangen. Aan de belofte op de site, dat bestellingen op onderlinge afstemming worden gecontroleerd werd in beide gevallen niet optimaal voldaan.

Snelle levering mooi materiaal.

Geweldig!

Een heldere website, supersnelle verwerking van de order en de bestelling was al binnen voordat ik het in de gaten had. Gewoon super!

Top Service

De boutjes bij de gekochte knopjes waren tekort, 1 mailtje gestuurd en de langere boutjes werden meteen op de post gedaan.

Goede service en verstand van zaken

Als je bijzonder hang en sluitwerk moet hebben dan kom je bij Weijntjes uit.

Zoals altijd zeer goede service

Overzichtelijk website, snelle reactie, goede service

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel