Makkelijke duidelijke site, bestelling volgens opgave snel geleverd.

Vakkundig geholpen

Ik heb in Den Bosch beslag voor mijn deur gekocht. Ik ben daar goed geholpen, er werd voldoende tijd voor mij genomen. Helaas ging er met de bon en het product iets mis, maar dat is uitsteken door de medewerker (Alfred) opgelost. Alle lof voor hem!

alles super, top

prima telefonische Beratung, einfacher Onlinebestellvorgang, schnelle Lieferung - und die Qualität der Ware ist großartig.

Heel goed, heel duur, heel veel keus, hier kom ik vaker terug.

Ik woon in Amsterdam en Weijntjes zit ook in Amsteram. Mijn aannemer komt uit Zaandam. Dus die heb ik aan elkaar gekoppeld. We vervangen nu al het hang- en sluitwerk van een woning uit 1930. Bij Weijntjes vond ik alles - tegen idiote prijzen, dat wel. Een messing brievenbus voor €100,= heb ik toch maar gedaan, dan ben ik er weer 100 jaar vanaf.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding + snelle levering

oogstrelend

betreft prachtige zware messing kogelscharnieren

Goede site en snel geleverd en ook het goede.

Slechter dan gebruikelijk.

Bij het plaatsen van een bestelling voor een aantal verschillende artikelen, bleek dat een artikel niet aanwezig was. Daarom bestelling in tweeën gedeeld teneinde de aflevering van de wel aanwezige artikelen niet te vertragen. Uiteindelijk werden alle gewenste artikelen toch in een keer geleverd, maar moest er wel twee keer voor transportkosten worden betaald. Bij navraag bleek dat het vermeende niet aanwezige artikel was samengesteld uit losse onderdelen, die wel beschikbaar waren. Terugkrijgen van eenmaal teveel betaalde transportkosten was niet bespreekbaar. Wellicht in de toekomst toch ook eens bij een andere leverancier gaan kijken.

Super tevreden met de kwalitatieve aankoop.

Verzending van zo een kleine bestelling in aparte onderdelen voor iets wat apart toch niet echt geplaatst kan worden is eigenlijk economisch en ecologisch niet verantwoord… niet dat het mij geld heeft gekost maar wel jullie! Maar het product is schitterend. Zeer tevreden Top. Mvg Koen

Geweldig!

Wat een mooi assortiment

Heb mijn spullen nog niet

Dus internet bestellen nooit meer

Bijzonder vriendelijk en competent personeel. Hoogwaardige producten. Absolute aanrader.

Het is een waar genoegen om in een winkel te komen waar je zo vriendelijk wordt bejegend, waar men meedenkt, competent en zeer service-gericht is.

Mooie snelle levering

Goede kwaliteit, goede communicatie, goede service

Zeer goed, niet erg goedkoop....

Goede kwaliteit deurvastzetter en snel geleverd.

De website geeft goede informatie ook wat de voorraad betreft.

Prima spullen, wel net wat te duur

Prima spullen, wel net wat te duur

Zeer Goede service

Ben ook nog langs geweest en van goed advies voorzien!

correct

Luikgrendel besteld, kwalitatief goed en snel geleverd

Super tevreden

Snelle levering van ons deurbeslag. Voldoet aan verwachting. We zijn super tevreden.

Beste service!

Goed advies, beste service!

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel