Prima bereikbaar voor advies, en (gedeeltelijk) terugzenden is erg makkelijk gemaakt en kosteloos.

Snel en correct.

Snelle en correcte levering

goed assortiment en vlugge levering

Prima bedrijf. Goed gesorteerd. Goede klantenservice. Vlugge levering. Mooi product. degelijk en fraai.

Uitstekende service en kwaliteit

Eenvoudig om alles op de site te vinden en de bestelprocedure is ook heel eenvoudig. In de eerste bestelling liep iets niet helmaal 100% maar dat is door Weijntjes zonder enig probleem en met heel veel nazorg van hun kant perfect geregeld. Menig bedrijf dat levert via een webwinkel kan hier een voorbeeld aan nemen. Complimenten Weijntjes, doorgaan op deze manier. Zo zullen alle rommelaars in de markt snel verdwijnen. Kwaliteit en service zoals jullie dat al 130 jaar doen!

Goede site en vriendelijk personeel

Goede sortering op de site. Duidelijke informatie. Verzenden goed. Netjes op tijd. Op verzoek is mijn levering zelfs in twee gedeeltes verstuurd omdat ik bepaalde delen eerder wilde hebben. Top. Vriendelijk personeel.

trage verzending

Na melding dat er begin volgende week zou worden verzonden werd dit pas gedaan nadat ik woensdag een mail had gestuurd wanneer de verzending zou plaatsvinden. De bestelling pas vrijdag ontvangen.

alles super

alles super

Top bedrijf!

Goede site met kwaliteitsproducten. Tevens goede after sale!

Groot assortiment, dus veel keuze en snelle en correcte levering.

Het bestelde product was niet op voorraad, maar toch snel geleverd.

Een mooi assortiment en veel altijd op voorraad!

Na schilderwerkzaamheden was er een van mijn deurrozetten weg, maar bij weijntjes (na 20 jaar!!) nog steeds op voorraad.

Afwachten

Ik heb mijn bestelling retour gezonden, op 2 juli j.l., produkt voldeed niet aan mijn verwachting. Ik kon helaas het retourformulier niet goed uitprinten......dus ik ben in afwachting van de terugbetaling!!!!

Snelle levering, goede kwaliteit. Ik moest wel even nadenken hoe je zo'n ding plaatst. Misschien een beschrijving erbij.

Goed.

Prima service. Mijn vragen werden goed en snel beantwoord.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Mooie zware briefplaat voor onze voordeur besteld, erg tevreden mee.

goede producten

weijntjes heeft een ruim aanbod en de levering is over het algemeen snel

Snel, zorgvuldig!

Goede spullen op een duidelijke website en snel in huis.

Afwijkende foto in catalogus daardoor verkeerde product ontvangen

Dus jammer dat ik nu het verkeerde product heb gekregen

geweldig

gemakkelijke website, snelle leveringen .... mijn deurbel doet het weer.

Kwaliteit

Ontdekte deze winkel op internet bij een zoektocht naar sleutelplaatjes. Besteld en in de Winkel in Den Haag opgehaald. Mooie winkel met zeer uitgebreid assortiment. Zeer vakkundige verkopers. Met plezier rondgekeken. Daarna al verschillende keren teruggekomen om andere ijzerwaren ivm verbouwing oud huis aan te schaffen. Top winkel. Een zeer tevreden klant

goede kwaliteit en snel geleverd

goede kwaliteit en snel geleverd

Mooi messing huisnummer besteld. Ik kreeg er gratis schroefjes bij in messing maar die braken allemaal meteen af toen ik ze in het kozjjn draaide. Dat was nogal jammer....

Ook onderdelen zijn leverbaar.

Hoefde gelukkig geen complete espangolet te bestellen, alleen de pomp kan ook.

Weijntjes is een vertrouwd adres voor goede kwaliteit hang en sluitwerk

Weijntjes is een vertrouwd adres voor goede kwaliteit hang- en sluitwerk, dat snel geleverd wordt.

Prima service, netjes verpakt, op tijd geleverd.

Ik heb gevraagd via de mail welk deurbeslag het beste bij elkaar zou passen. Ik kreeg snel een vakkundig advies. Alles besteld. Prima geregeld.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel