Topkwaliteit

Topkwaliteit artikelen. Niet de goedkoopste, wel de beste.

Top kwaliteit!

wat een mooie deurkrukken! was niet echt goedkoop maar je voelt het direct massief rvs geen holle bouwmarkt deurkrukken.

Mooi materiaal en mooi op tijd

Snelle levering, zonder problemen van mooie messing haken om lampen aan op te hangen. Altijd prettig regelmatig bij Weijntjes te bestellen en als het weer kan in de winkel rond te "snuffelen".

Geweldige service & uitstekende kwaliteit; Mitch is een topper!

Houden!

Ik heb nog niet..?

Ik ben al even aan het wachten om m’n spullen? Zullen wel komen maar een beetje raar om nu al om mijn mening te vragen voor spullen die op voorraad zouden zijn

En weer een winkel die al om een beoordeling vraagt voor de bestelling geleverd is

Dat gehengel naar gratis klantendata stoort mij steeds meer. Zorg iig eerst dat je een dienst levert.

kwaliteit, keuze en snelle correcte levering

zie de samenvatting

12 dagen geleden heb ik een order geplatst en betaald, ik heb nog niets gekregen of gehoord.

Alhoewel het vervelend is als het langer duurt voordat een product geleverd wordt kan ik daar best begrip voor opbrengen, zeker in deze corona tijd. Voorwaarde daarvoor is dat je wel door de leverancier op de hoogte wordt gehouden.

P{rima, snelle levering

Extra fijn dat er de passende schroefjes bij geleverd werden, dat maakt het toch mooier.

Uitstekend!

artikelen goed te vinden op de website. Daarna bestellen eenvoudig en bezorging snel en efficiënt.

Zeer zeer goed, praktisch

Duidelijke wed-site, goed respons Echt perfect, zelfs voor de zeer kleine dingen!

Snelle levering. Goed voorgelicht.

Inmiddels 3 keer een verkeerd artikel ontvangen. Het juiste moet nog steeds komen

Zie hierboven. Ik ben organisatie-adviseur met veel ervaring in Logistiek. Mijn handen jeuken

Verkeerde schroefjes meegeleverd

Levering vlot, maar wel verkeerde schroefjes geleverd, moet zelf andere schroefjes gaan zoeken

Mooi, ijzersterk product werd snel geleverd

Levering en afhandeling goed, echter

De onderlinge maten van de linkse en rechtse waren verschillend.

Kan de korting die wij hebben bij jullie ook gekoppeld worden aan het internet account?

Snelle service volgens afspraak

Net product geleverd, vlot en van goede kwaliteit

Mooie brievenbusklep en snel verzonden

Keurige snelle verzending en de klep is van een mooie zware kwaliteit

Zoals je het ook verwacht. Goed en snel,

Hele snelle levering van kwaliteitsproducten, dus zeer tevreden!

Super assortiment en dat al zo lang!

15 jaar na de restauratie van onze boerderij kon ik, op een perfecte website, weer onderdelen bestellen die snel en correct geleverd werden. Fantastische club.

Product zoals beschreven en snelle correcte levering

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel