snelle levering en goed verpakt (iets minder verpakkingsmateriaal zou wel mogen....)

Geen feedback

We hebben diverse zaken besteld die snel leverbaar/ op voorraad waren. Nu 2 weken later nog niks ontvangen, maar ook zonder enig bericht. Bellen lukt ook al niet tijdens openingstijden. Beetje teleurgesteld door een ‘gerenommeerd’ Amsterdams familie bedrijf.

werkelijk niets op aan te merken

Volgende dag al in de bus

Prima service, snelle levering.

Prima service, snelle levering

Alles goed en op tijd en duidelijk geregeld.

Duidelijke en uitgebreide website, afhandeling van het artikel goed geregeld.

Het meedenken van Weijntjes is een plus doe je steeds minder tegenkomt!

Dacht mee met type en kleur van het H&S-werk

voor jullie een vraag voor mij een weet

als jullie echt geïnteresseerd zijn bel je me even... 06 2239 6470 jos schenkelaars van het dongemond college

prima, keurig geregeld en snel

nogmaals prima en keurig extra schroefjes opgestuurd zonder kosten

Kwaliteit!

Kwaliteit: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Is helemaal in orde bij Weijntjes!

Gemakkelijk en goed

Online bestellen, een belletje als je het kunt afhalen en heel eenvoudig.

Besteld en afgehaald in de winkel Bussum, Top

Snel, en keurig geholpen.

Goed en betrouwbaar!

Hetgeen ik besteld heb was prima in orde. Wat mij wel tegenviel was de verzendkosten voor twee van die kleine producten. Dit kon zo door de brievenbus! Jammer.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Vlotte levering

Fotot laat iets minder zien wat de werkelijke plaat oogt.

Zeer tevreden over de service en hoe het allemaal geregeld wordt met Corona.

Goed, snelle levering, correct alleen de factuur is een lastige...met name het btw bedrag.

Het was fijn om onze keuken handgrepen te vinden op de website van Weijntjes. Eenmaal gekozen, waren de handgrepen de andere dag al in huis. Een absolute aanrader is dit bedrijf!

Zeer uitgebreid assortiment.

We komen al jaren in de verschillende filialen. Altijd kundige adviezen. Ook online zijn ze zeer goed voorzien. Vriendelijke telefonische assistentie. Ze nemen heel ouderwets nog de tijd voor je.

Ik twijfelde toch nog over mijn online bestelling, of ik het juiste materiaal had. Toen ik belde, werd ik door een ervaren medewerker te woord gestaan. Rustig en meedenkend gaf hij mij advies. Ik heb daarna besteld, en had het snel in huis. Prima service!

Goef

Duurde alleen een paar dagen langer dan verwacht. Maar verder alles prima aanstaande !!!

Helemaal goed

wat Ik had gehoopt was ook zo. Soms lastig om iets te bestellen en maar afwachten of het ook is wat je denk. Prima

Zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit

Duidelijk, eerlijk en zeer klantvriendelijk. Reden voor mij om hier iedere keer weer terug te keren als tevreden klant.

Heel goed bevallen

Heel goed bevallen en snel geleverd.

Snelheid is alles

Snel geregeld

Keurige service, niks op aan te merken

Alles netjes Corona-proof geregeld, de hele winkel voor mezelf. De bestelling was enkel een gietijzeren deurkruk, maar toch nemen ze ruim de tijd om het met je door te nemen of alles klopt. Kreeg er zelfs nog een extra borgpennetje bij

goede deal zonder poespas

een bedrijf met een zeer goede en eenvoudige site om je product te vinden. Echt een topper.!!!

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel