omslachtig en weinig progressie

Ik werd prettig te woord gestaan maar omdat ik foto's moest opsturen werden mijn vragen door iemand anders behandeld die kennelijk niet goed mijn vragen begreep. Na nog een poging deze te verduidelijken liep de communicatie vast. Opnieuw gebeld. Mijn vragen waren deze persoon duidelijk maar tot nu toe nog geen antwoord. Wat wij inmiddels in huis hebben gekregen zat goed verpakt en is van uitstekende kwaliteit. We moeten echter iets retourneren en ruilen.

Behulpzaam en snelle reactie

Gebeld en probleem uitgelegd...gingen er gelijk mee aan de slag..prima service tot zover wacht nog wel op mijn sleutels!!

Ga zo door !

Correcte info , netjes te woord gestaan , en afspraken alle maal na gekomen , levering perfect en compleet

??

Tot op heden niets ontvangen!!

goede service, correct!

mooie site, en duidelijk. Vast adres voor mij!

Niet goed

Mijn probleem werd met de bestelling werd niet opgelost!

Op zich positief.

Snelle levering. Duidelijke product omschrijving. Helaas geen antwoord gekregen op mijn vraag. Waarom staat er geen btw op de factuur.

Super goed. Mooie producten goede website

Gewoon top , ik kan dit bedrijf van vroeger ook daar ik in Amsterdam werkte bij een aannemer en wij daar regelmatig producten haalden als je iets speciaals wilde hebben Mooi authentiek bedrijf

Ondanks de situatie erg snelle levering en mooie scharnieren!

Mooie scharnieren en erg snel geleverd. Na een vraag via de mail ook snelle reactie.

Ruim assortiment, goede kwaliteit, deskundig advies.

We zijn geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. Hij nam de tijd en gaf ons goed advies.

Bestelling correct geleverd

Snel bezorgd

2 x deurkrukken en sleutelrozet van Dudok RVS Mooie drieklanken en snel geleverd. Jammer dat er wel schroefjes geleverd worden bij het sleutelrozet, maar niet bij de drieklanken. Zeker nu alle winkels gesloten zijn bij de lockdown.

Gemakkelijk zoeken en bestellen. Vlotte levering.

Goed en correct

Na bestelling binnen 2 dagen geleverd. Kwaliteit van product is perfect. Leveren wat ze beloven.

Vraag voor levering.

Niets ontvangen tot nu toe. Lijkt me verkeerde volgorde deze mail al te sturen.

Prima bestelling en levering!

Mijn bestelling is goed afgeleverd in prima staat. Bedankt!

slecht verpakt, schuifdeurrail krom bij aflevering

Als verpakking waren 2 kartonnen kokers waren met plakband aan elkaar geplakt, schuifdeurrail krom bij aflevering.

Helemaal goed

Super snelle levering. Helemaal goed dus.

zeer goed

Artikel op tijd geleverd en volgens specificaties. Goede service en prijs

Snel en efficient

Hebben onze bestelling al de volgende dag ontvangen!

Profesioneel

Snelle verzending. Telefonisch goed advies.

Snel en goed geregeld

Na bestelling , snel in huis en goede kwaliteit

Keurig

Bij de levering was per ongeluk vergeten om het bevestigingsmateriaal toe te voegen. Na wat over en weer gemail is het alsnog keurig opgelost. Blij.

Mooi slot, snel geleverd.

Slecht!!!!

Ik heb na 9 dagen mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!!! Maar wel een e-mail over mijn ervaring met Weijntjes??????? Die is heel slecht dus.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel