Snelle en goede service

Snel geleverd. Had ook nog wat vraagjes. Kort, bondig en ter zake kundig advies gekregen

Zeer uitgebreid assortiment.

geweldig

na een mail met mijn vraag bijna direct een antwoord, samen hebben we gevonden wat ik nodig had. dat de verzend kosten hoger waren dan t product zelf was geen probleem. na 3 dagen werd t pakketje afgeleverd. Briefje erbij en schroeven! wat ik zelf vergeten was erbij te vragen. perfect geholpen.

ouderwets specialistisch

nergens anders vind je de ervaring en kennis. dit soort winkels moeten we koesteren voordat ze nergens meer bestaan. probeer maar eens om advies te vragen bij een bouwmarkt of op een webshop.

Professioneel, snelle levering

Heb vooraf contact gehad met klantenservice. Werd hier goed geholpen zodat ik een juist product kon bestellen. Levering is vlot verlopen. Goede kwaliteit.

Speciale scharnieren voor een renovatieproject besteld. Dan verwacht je een paar dagen levertijd. Werd de volgende dag afgeleverd. Geweldig!

Mooie producten, iets rommelige service

De ontvangen producten zijn goed. We hebben in drie fasen deurkrukken besteld en kregen twee verschillende types (de ene had Chrome kleurige binnenkant en de andere messing. Uiteindelijk hebben we perfect gekregen dat we wilden, maar dat had wel wat voeten in de aarde.

Gewoon goed

Duidelijke website. Snelle levering en prima producten (deurbeslag bakeliet) voor onze jaren 30 deuren.

Bestelde artikelen op voorraad en direct geleverd met als extra de bevestigingsmiddelen

Snelle goede service

Via de duidelijke site een set handvatten besteld. Binnen 2 dagen keurig thuis geleverd.

zeer goed

snel geleverd

Het verzenden duurt wel lang voor dat je je spullen hebt

Spullen zijn goed alleen het verzenden duurt lang

klasse

duidelijk op internet, vloeiend lopend proces incl zeker ook de fysieke distributie (levering)

Gemengde gevoelens

Website werkte goed met goede selectie criteria. Echter de hartlijn van artikel 1761 is niet 300 zoals op de site staat vermeld , maar 298. Helaas is voor deze maat niet dezelfde brievenbus verkrijgbaar zodat wat een simpele vervanging had moeten zijn, toch weer een uitgebreidere klus is geworden.

Ik zocht wat ik vond

Ik zocht een slot voor op de badkamerdeur van een zeker tien jaar oude beslagserie. Op basis van de foto werd meteen de juiste gevonden. Levering was daarna zeer snel

Snelle service, prachtig deurbeslag.

Ontbrekende schroefjes na 1 telefoontje de volgende dag direct nageleverd.

Top.

Mooi hang-en sluitwerk.

Snelle fijne service

Fijne site, snelle levering

klasse

Voordat ik het wist was het al geleverd zo snel, en was goed verpakt ook nog. top

jammer

Helaas kreeg in mijn bestelling niet volledig aangeleverd. Hierdoor moest ik nabellen om de bestelling compleet in huis te krijgen.

Ruim assortiment

Gemakkelijk zoeken en vinden op hun website. Vandaag besteld, morgen in huis. Let op dat je de goede maat deurkruklager bestelt, er zijn er vele soorten en maten. Aanbrengen fluitje van een cent.

Snel geregeld

je krijgt wat je besteld

goed op website zie je wat het is

supersnel het juiste goede kwaliteits product

Goede website waar alle informatie op stond over een binnenbrievenbus. Goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Niks op aan te merken

Makkelijk gevonden wat ik zocht. Bestellen en daarna snelle levering. Prima.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel