aardige mensen, materiaal kan beter

Ik heb de spullen online besteld en in de winkel opgehaald. ik had gordijnroede, knoppen en ophanging besteld. de roede en knoppen pasten niet op elkaar omdat de knop op een of andere manier te dik was. de ophanging was niet netjes afgewerkt en de gratis schroefjes die ik erbij had braken af. in totaal 18 schroefjes gebruikt waarvan er 6 afbraken en in het hout bleven zitten zonder kop. Erg lastig. Als het eenmaal hangt ziet het er wel mooi uit.

eerder goed nu ronduit slecht

9 dagen geleden wat besteld en betaald nog niks ontvangen ook geen mail van verzending o.i.d.

top!

hele mooie messing scharnieren en leuk dat er messing schroeven bijgeleverd werden!

Super snelle, goede levering van top product

Need I say more? Denk het niet, gewoon super!

Prima en snel

X

Juist!

Een niet elders te vinden brommerscharnier bij Weijntjes besteld!

Voor een klapdeur had ik een z.g. brommerscharnier nodig, de enige die me dat kon leveren was Weijntjes. Binnen een dag of twee had ik het in huis!

Precies wat ik zocht

Het slotje van mijn zelfgebouwde theekast was stuk gegaan en ik was op zoek naar een nieuwe. Wat ik fijn vind van deze website is dat alle maten van het slotje op de website staan. Zo had ik snel mijn slot gevonden. Ideaal.

Goede producten en snelle levering.

Zocht authentieke producten en vond ze snel op een goede site. Binnen 1 dag waren de producten verzonden.

topwinkel

Prima assortiment en snelle levering

keurig en snel mijn dank

GAARNE IN BESTAND NAAM AAN PASSEN NAAR TIMMERBEDRIJF PIM KEETMAN DORPSSTRAAT 172 1731 RK WINKEL. VR. GR. PIM KEETMAN

Goed produkt ,(Titaan Inbouw beldrukker) en snelle levering.

Zoals altijd is alles netjes verlopen. Top producten en een goede service.

snellen en goede levering

Compleet goede service!

Prima bedrijf, keurig aan de telefoon.

Mooie spullen, ruim assortiment, snelle levering.

Prima en goed.

Goede producten en goed geholpen.

De bestelling is correct en snel geleverd. Wel, nog een opmerking: in het verleden kregen we als aannemer 10% korting. De klant weet de prijs ook dus verdienen we aan deze leverantie niets.

Fijne service!

Zeer correct geholpen, we hadden zeer specifiek deurbeslag nodig. Op advies van onze aannemer gebeld en na goed advies exact de juiste spullen thuis bezorgd.

Prima spullen, verzending problematisch

Geleverde spullen ware prijs/kwaliteit ok (sommige kapstokhaken zijn beetje krom) maar de gratis bijgeleverde passende messing(kleurige) schroefjes maakten veel goed. Jammer dat bezorging niet soepel ging door lange straatnaam, die ik vanwege geautomatiseerd systeem niet kon aanpassen - daardoor 5 dagen vertraging (klantenservice heeft na nabellen handmatig aangepast).

Snel en ruime keus

Goede service en snelle levering

Mooie scharnieren

Perfect.

Precies wat ik nodig had. Snel geleverd.

zeer snel, uitstekend verpakt

Heel vlot geleverd en uitstekend verpakt. Inclusief bevestigingsmateriaal wat erg op prijs gesteld wordt!

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel