Prima webshop

Duidelijke omschrijving van de producten op de website. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering mooi product

Snel, accuraat mooie producten.

Snelle afhandeling goede website. Bestellen gemakkelijk via website maar ook telefonisch gemakkelijk te bestellen. Als zakelijke klant worden wij zeer goed geholpen. Productassortiment is ook goed. Afhandeling facturatie is ook prima. Kortom heel tevreden!

Top bedrijf

Mooie producten, goeie prijs kwaliteit verhouding, snelle service

Ben blij dat ik voor mijn klassiek hang- en sluitwerk voor mijn monumentaal pand bij Weijntjes altijd goed terecht kan.

Wat je van een webwinkel mag verwachten...veilig,correct en vertrouwd

zeer positief

Prettige website en goede service.

Groot assortiment. Ik was al lang op zoek naar een smalle messing gordijnroede ter vervanging van één van de gordijnroedes aan boord van onze zeilboot. De gordijnroedes aan boord zijn 50 jaar oud. Ik had niet verwacht dat ik ooit nog een identieke gordijnroede zou vinden!

Middelmaat

Ik heb 8 raamuitzetters besteld. Bij de meerderheid van de setjes ontbraken schroeven. Ook waren er verschillende schroeven in verschillende doosjes met gelijke raamuitzetters.

Super levering

Alles goed gelopen

Goede leverancier en staat voor goede service

Na het product te hebben besteld werd het niet door de pakketdienst bezorgd. Even contact gehad en er direct opnieuw verzonden. Dut is nu goede service. Top

Snelle reactie e goed levering!

Per mail goed advies over het product dat ik zocht en niet online kon vinden.

Goede en snelle service

Groot aanbod aan producten en goede en snelle service

Weer netjes geleverd

Onmisbaar bij renovatieprojecten. Geweldig assortiment en fijne service. Enige wat ietsjes beter zou kunnen is een extra mailtje als de order onderweg is.

Snelle levering, maar slordig met de facturering. Facturen kloppen niet vaak.

De enige die de juiste maat had

Ik had een slot nodig, dat nergens in de juiste maten te verkrijgen was. Behalve bij Weijntjes.nl. Voldoende informatie bij bestellen, goede en tijdige levering. geen enkel probleem mee gehad.

Een goede ervaring ,ook met back-up advies.

Ik had een bestelling geplaatst via de website ,helaas was deze uit het assortiment gehaald . Toch naar tevredenheid opgelost .

Weijntjes zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

Alles volgens verwachting; goed gedocumenteerd aanbod en accurate levering.

Eenvoudig, snel en een goed compleet product

Overzichtelijke site en snelle levering. Fijn!

Netje gedaan.

Goede spullen, goede service.

Niets op aan te merken, gewoon goed & snel

Super and easy

I needed advice and customer care were fantastic. Delivery was fast and the products were of excellent quality.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Zeer behulpzaam tijdens telefonisch contact m.b.t. het bestellen van de juiste producten. Snelle levering, binnen één dag de juiste producten ontvangen.

Uitstekende service

Uitstekende service en mooie producten.

mooi spul maar wel opletten

1. Meubelknopje en bevestiging arriveerden in twee aparte zendingen. Ik begrijp de logistieke logica maar heb daar toch moeite mee. 2. Kwaliteit van de aangeboden spullen wisselt nogal. Vaak erg fraai en fijn. Maar soms ook technisch ondermaats (raamsluitingen 'varkensstaartje' braken inwendig na enkele jaren al af). En het maakt Weijntjes duidelijk niet uit of er zorgvuldig gerestaureerd wordt want er wordt ook even gemakkelijk vergulde kitsch in de catalogus afgebeeld. De plasmagesneden 'luikgehengen' van jaaaaren geleden die per kerende post door ons werden teruggestuurd haal ik nog wel eens als voorbeeld aan, van ondoordacht slechte voprmgevingskwaliteit.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel