Prima; 100% tevreden!

Zocht - vond - besteld - geleverd

geweldig

bestel jas haakjes die ik eerder ergens anders had besteld. nu worderen er standaard extra lange stokschroeven bij geleverd. nu heb ik niet hoeven rommelen ze zitten nu in een keer vast.

Perfectie snelle en correcte levering in Frankrijk

Waarom geen tien? Omdat er in de site geen mogelijkheid is om te bestellen met een nul-rekening. Na telefonisch gesprek en via de mail het BTW (TVA) nummer doorgegeven nog geen retour boeking van het BTW bedrag terwijl het me beloofd heeft. Aanbeveling, Ja als de nul-factuur gerealiseerd wordt.

Duidelijke prospectus met snelle levering

Snelle levering van precies datgene wat ik besteld had: raamboompje. Hoge kwaliteit!a

Extra greep

Een aantal jaren geleden alle grepen van de deuren vernieuwd, maar nu een aanbouw geplaatst dus extra deur. De greep zou niet ( meer ) leverbaar zijn. Maar na telefonisch contact zou men in de filialen nazoeken. 3 dagen later via de post thuisbezorgd

Geweldig!!!

Ik zocht gordijnringen van messing en uiteindelijk vond ik ze bij de Firma Weijntjes. Tevens vroeg ik hoe ik messing goed kon schoonmaken en werd mij Flint geadviseerd. Met 2 dagen had ik het in huis, keurig verpakt en de Flint uitgeprobeerd en het werkte super!!! Ik ben er erg blij mee en dank hierbij nogmaals de vriendelijke heer die mij telefonisch te woord stond. Vriendelijk groet, CFM. Korstanje-Jansen

Altijd tevreden over Weijntjes

Voor de verbouwing van ons oude huis hebben we alles kunnen vinden bij Weijntjes: deurbeslag, kastknopjes, keukengrepen, luikvastzetters. Kwalitatief uitstekend materiaal en de hulp in de winkel is perfect.

telefonisch contact met de klantenservice was prettig en afdoende om de bestelling te plaatsen.

Tevreden over de informatie van het product en de snelle levering. contact met de klantenservice was prettig, erg behulpzaam, top.

patentboutjes

Goede en duidelijke sortering. Snelle levering.

Eerste bestelling was niet compleet, maar dat is goed opgelost.

Eerste bestelling was niet compleet, maar dat is snel en goed opgelost.

Snel met versturen en adequaat in deklantenservice

Prima kwaliteit

Groeten

Goed meegedacht en gecommuniceerd

Bestellingen vlot geleverd en heel fijn meegedacht bij het determineren en opsporen van een verouderd type deurklink. Helemaal top!

Alles op tijd geleverd. Bij de bestelde scharnieren zaten ook nog gratis schroefjes. Top!!

Prima service, snelle levering, ook in het buitenland

zeer tevreden over levering en service

supersnel, en precies cf verwachting

duidelijke site, product zoals beschreven, 's avonds besteld ochtend erop al bezorgd.

snel en goed

alles goed en snel verlopen,snelle bezorging en prima kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen via website, je kan opmerkingen toevoegen en hier wordt wel rekening mee gehouden Heel goede verpakking zodat beschadigingen uitgesloten zijn en gratis vastzettingsschroeven Een winkel om aan te raden Mvg

Goed overzicht van alle producten en redelijke prijs.

Snelle levering en goede administratieve afwerking/communicatie.

Prima product

Weijntjes doet gewoon wat een webshop moet doen: op tijd een goed product leveren.

Prima advies en dus goed geholpen

Prima service en alles volgens afspraak geleverd

Mooie spullen in idiote doos

Net onze nieuwe brievenbusklep ontvangen. Mooi ding, snel geleverd. Maar die idoot grote doos met piepschuimkorrels waarin ik op de fiets op zoektocht moest naar mijn ienie-mienie brievenbusklep, belachelijk gewoon. Een doos met lucht en plastic vervoeren kost ook CO2, mensen!

Prima geholpen

Een aanrader.

De service was uitstekend.

N.V.T. svp.

Persoonlijke aandacht, informeel en zeer deskundig

De verkoopster in Bussum was zeer behulpzaam, had een goede smaak en straalde rust en deskundigheid uit.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel