Prima site met grote keus

Voor de meest uitgebreide sortering, is Weijntjes wel de beste.

FANTASISCH

Gewenste materialen besteld en de volgende dag, in een stevige verpakking, volgens afspraak bezorgd.

Goede webshop, makkelijk bestellen, snel en stipt geleverd

Goede webshop, makkelijk bestellen, snel en stipt geleverd. Prima dus

Op de technische tekening van het deurscharnier waren niet alle maten vermeld. Gelukkig toch het juiste ontvangen en een snelle aflevering. Prima !

Ik vond, voor zo'n kleine bestelling, van 2 espagnolet sluitingen, dat deze in 2 pakketjes door 2 verschillende vervoerders bezorgd werden, heel verwarrend, verder de inhoud keurig verzorgd !

Goede service, snelle levering

Deurstoppers besteld snel in huis alleen de erbij geleverde schroeven zijn geen goede kwaliteit

Snelle en complete levering

Weijntjes heeft artikelen die je nergens anders voor die prijs kunt vinden.

2 keer Chrome scharnieren besteld en 2 x was er wat mis

1e keer 18 Chrome scharnieren besteld en niet allemaal dezelfde gehad. 2e x 16 Chrome scharnieren besteld en gewone schroeven er bij gehad i.p.v. kruiskop schroeven?

Goed bedrijf,groot assortiment

Uitstekende kennis van zaken,snelle levering, ouderwets goed bedrijf.

mooi product, goede afhandeling

Snelle levering en top kwaliteit

Er zaten zelfs grotere schroeven bij. Dit ondat de originele te klein zijn.

Zeer positief

Prima en snel

Duidelijke productomschrijving en snelle levering

Door de duidelijke tekeningen met maten is het super easy om het juiste product (ter vervanging) te kiezen. Daarnaast wordt het ook snel (uit voorraad) geleverd dus helemaal top!

Gewèldig assortiment en snèlle & perfècte levering van de producten!

Een fìjne web-site, online een bestelling geplaatst en verràst door de snèlle levering! Alles perfèct verpakt en bevestigingsmateriaal (bijpassende schroeven) zorgvùldig meegeleverd ;) Wij genìeten énòrm van ons nìeuw & kwalitàtìef deurbeslag!!! We zijn kamer voor kamer aan het verbouwen, met o.a. àndere deuren en gaan voor de rest zéker opnìeuw bij Weijntjes bestellen :)

Prima communicatie en correcte levering

Na online bestelling werdt er direct gebeld om te laten weten dat een artikel niet op voorraad was, wanneer het er wel is. Gewoon netjes en goed.

Pluspunten

Goed / snel leveren / en goedkoop

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering volgens opgave. Product voldeed aan verwachtingen.

Status verzending was niet helder. Ineens was het pakket er (kreeg geen status updates). Overigens binnen de afgesproken tijd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Direct actie en oplossing.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na verkeerde levering, moeiteloos en meteen goede bestelling gestuurd. Geen gezeur over eerst de verkeerde zending retour sturen . Prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze hebben heel veel onderdelen

Forse prijzen en relatief hoge verzendkosten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer tevreden over mijn bestelling. We kozen voor een prachtige trekbel en een deurknop. Mooie kwaliteitsproducten! Prettige communicatie en een retourzending werd snel afgehandeld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering van het product sta "niet op voorraad" was.

Pluspunten

Verificatie of de bestelling door weijntjes goed begrepen is. Uitgebreid assortiment.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Meewerkend, snelle levering en handelingen. Top!

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel