We zagen vandaag je beoordeling van de bestelling, ik heb het even nagekeken en ik zie dat we op je mail hadden gereageerd, misschien is deze in je spambox beland? We gaan het uiteraard netjes met je oplossen. Kun je op dit bericht reageren, dan kunnen we het via deze weg verder bespreken. Excuus voor het ongemak! We hopen hiermee je vraag goed hebben kunnen beantwoorden. Je kunt altijd weer op dit bericht antwoorden mochten er nog vragen zijn.
Huidpraktijkshop.nl is onderdeel van Huidpraktijk Nieuwkoop. Het is ontstaan uit liefde voor het vakgebied huidtherapie en de mogelijkheden die producten te weeg kunnen brengen. Wij proberen jullie de allerbeste prijs voor de producten te geven.
• Wir führen automatisierte und manuelle Überprüfungen durch, um Falsche Bewertungen so weit wie möglich zu vermeiden
• Bewertungen mit einer Punktzahl unter 6 werden 7 Tage nach der Platzierung veröffentlicht