Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Echt waardeloos bedrijf. Super slechte levering. Ik had een bestelling geplaatst die binnen 2 a 3 dagen geleverd zou worden maar na 12 dagen nog steeds niet geleverd. Dan bel ik Lascana/Otto en dan zeggen ze eerst dat ik nog moest wachten en vandaag zeiden ze dat ze een computer storing hebben. Echt waardeloos!! Ik had iets bij Douglas besteld en was de volgende dag geleverd. Hetzelfde verhaal met Zalando. Maat Lascana/Otto nog steeds niet na 12 dagen!!
Beveelt niet aan
21 June 2025
Nazanin
Bussum
Hele fijne producten en erg klantvriendelijk vwb evt. te retourneren artikelen
27 January 2025
Monique van Aalten
Apeldoorn
Mooie kleding voor goede prijs. Nette bezorging.. Aan te raden voor kwaliteits zoekers
27 January 2025
Jose
Hoogkarspel
Ik hou heel erg van lace en speciale bh’s en de bh’s op deze website zijn geweldig en perfect voor mijn smaak
Izzah
Waalre, aalst
Webshop met veel keuze en diversiteit.
Jantina
Nieuwerkerk
artikelen voldoen aan men wensen
Anda
Deventer
Prima overzicht op de site
Ria
Houten
Lascana is een fijne en duidelijke webshop met veel keuze. Het beleid rondom verzendkosten en retourneren is ook erg prettig. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Een klein nadeel vind ik de vele reclame via de mail. Ik zou graag op de hoogte blijven, maar het aantal mailtjes zijn er wel erg veel.
25 January 2025
Kylie
Nijmegen
Zo blij met deze laarsjes! Ze lopen lekker en ze zijn elegant, vrouwelijk en mooi. Bovendien betaalbaar! Inmiddels heb ik meerdere kleuren:)
25 January 2025
Nicole
Provincie Utrecht
Er wordt altijd keurig op tijd geleverd. Kleding blijft ook lang goed, goede kwaliteit prijs verhouding.
Daan
Haaksbergen
Zo te zien mooie lingerie
Erik
KUINRE
Altijd ontzettend tevreden met alles wat ik mag ontvangen. Lascana is voor mij de beste webshop, chapeau!
Yvonne
Venlo
Hallo Yvonne,
Bedankt voor je reactie. Wat fijn dat je zo blij bent met je aankopen van Lascana. Wij zijn ook blij met jou. We hopen dat je nog lang met heel veel plezier winkelt bij Lascana.
Groeten.
Germaine van Lascana
Veel kleine maten beschikbaar, de keuze is een reuze. Makkelijk bestellen en hopelijk snelle levering.
23 January 2025
Pieter
Nijkerk
Hallo Pieter,
Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo blij bent met Lascana. Wij zijn ook blij met jou.
We hopen dat je nog lang met plezier winkelt bij Lascana.
Groeten,
Germaine van Lascana
Op zoek naar bikini en badpak mooi geslaagd bij Lascana.
20 January 2025
Desiree
Landgraaf
Goede kwaliteit Duidelijke site
19 January 2025
Andrea Storms
Ittervoort
Goede pasvorm en blijft lang goed na vele malen wassen . En de maat is perfect
18 January 2025
Angelique
Geleen
mooie afbeeldingen, regelmatig leuke kortingsacties, ook als je jarig bent een leuke kortingscode. De site kan wel wat verbeterd worden. Regelmatig vertraging, je wordt vaak teruggebracht bovenaan de pagina terwijl je al verderop op de pagina was.
18 January 2025
Marjo
Lichtenvoorde
Altijd goeie kwaliteit en nooit problemen met leveren gr C v Aalst
Corrie
Oud beijerland
Ik was aangenaam verrast door deze website waar ik nog niet eerder besteld had. Mooi aanbod van modieuze kleding met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een bikini gekocht, waarbij je een losse top en broekje kan bestellen. Heel fijn!
Petra
Haren
Ondergoed van Lascana blijft mooi in de was en zit geweldig
Mirja Weber Borkus
Aalten
Mooie bh’s in meerdere prijsklasses. Website is fijn en bestellen gaat gemakkelijk.
16 January 2025
Ellemieke
Den Bosch
Makkelijk te vinden duidelijke maattabel en eenvoudig te bestellen.
Nel
Herwijnen
Ik koop er graag leuke zomer jurkjes, shirtjes, maxi jurken en niet te vergeten minimizer BH's voor een mooie prijs. En ......... regelmatig krijg ik een mail en dat krijg ik 20% korting. Dus ..... een super blije en tevreden klant.
Elly
Alphen aan den Rijn
Ik heb de BH,S NOG NIET ONTVANGEN..DUS IK WEET NOG NIET OF ZE COMFORTABEL ZIJN EN GOEDE PASVORM HEBBEN
H Van der schoot
LIEMPDE
Ik vind het gemakkelijk om bij lascana te shoppen omdat het zoeken naar je wens het resultaat op meerdere keuzes geeft. Zo vind je wat je in gedachten had!
Cindy
Almelo
LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.
Charles Stulemeyerweg 2
5026 RT Tilburg