Leuke badkleding

Perfecte pasvorm en mooi materiaal

Pasvorm is goed en modellen sluiten aan bij wat bij mij past. Goed van kleur en na het wassen is de pasvorm nog steeds goed. Dit merk is voor mij wel favoriet - als ik bij andere merken kijk, dan kom ik uiteindelijk toch weer uit op Lascana om te bestellen

2 x verzendkosten in rekening gebracht

20% korting op je bestelling? Echt niet. Jurk €49,99 + €3,95 verzendkosten = €53,94 - 10% = €43,94 Echter komen de €3,95 verzendkosten er dan nog een keer overheen, dus €47,89 moeten betalen.

Fijne webshop en mooie producten

De geleverde artikel zijn precies zoals beschreven, het eventuele retourproces is gemakkelijk. Favoriet merk en webshop!!

Mooi badpakken

De badpakken zien er super leuk uit. Mooie modellen. Vorm blijft goed.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, betrouwbaar, adequate levering

Leuke webshop

Ruim aanbod aan kleding, lingerie en badmode, ook in de grotere maten.

Kleding

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Topkwaliteit

Alle artikelen die ik tot nu heb besteld in de laatste 2 jaar waren snel en perfect afgeleverd. De kwaliteit van de badmode heb ik vergeleken met andere winkels en Lascana is gewoon de beste. Ook de pyjama's zeer naar wens - van katoen en na het wassen in vorm.

zo'n mooie collectie

vorig jaar voor de eerste keer besteld: werkelijk TOP! en weer opnieuw: zo'n mooie website met fantastische kleding en slippers. Echt een FANTASTISCH bedrijf.

Snelle vriendelijke service zonder belemmeringen

Twee jaar geleden bestelde ik een aantal BH's maar ik kon niet meer lezen op de etiketten welke maat ik moest hebben en welk type bh het betrof. Ik zag dat ik kon chatten met een medewerker en vroeg of zij in de historie kon opzoeken wat ik besteld had. In mijn account kon ik zelf immers maar een maand terugkijken. Binnen 4 minuten had ik de gegevens via de chat ontvangen. Geweldig deze service. Dank!

Geweldig!!

Heerlijke slips, perfecte pasvorm, ik heb direct meer besteld

Super leuke kleding en goede service

Ik koop regelmatig bij Lascana en vindt dat ze er super leuke kleding hebben. Over het algemeen ook heel tevreden over de kwaliteit en zeker over de service. Fijn dat je kan betalen nadat je alles ontvangen hebt en dus ook niet hoeft te betalen voor artikelen die je uiteindelijk retour stuurt. Ook een paar keer contact gehad met de klantenservice en daar zijn ze vriendelijk en wordt je goed geholpen.

Achteraf betalen gaat super makkelijk en lingerie ziet er geweldig uit!!

mooi assortiment, veel maten voorradig

Alles past goed en is identiek aan de foto. Wat vaak verschillend is op andere websites. Snelle leverring is ook fijn.

Super fijn merk.

Met mijn maat F 85 en 44 scoor ik ieder jaar weer leuke bikini's. De maat zit goed en de kleuren blijven mooi. Ben een echte fan.

Bestelling ging prima.

Hopelijk wordt het snel geleverd.

Veel keus, mooie badmode

Prachtige kleding!!

Leuke tips besteld! Mooie kwaliteit en niet te duur! Een echte aanrader!!

Top service mooie kwaliteit

Mooie spullen die je nergens kan krijgen

Erge mooie stof en goeie service

Zeer positief

Leuke kleding en goed zittende lingerie

What a great shopping experience

I have quite large breasts (size DD) so I find it super helpful that you are able to select not only your size, but also your breast size. This way I know that the bathers will fit on arrival and I will not be disappointed. What's more, the fact that you can pay only once you've received the items, means that you are not out of pocket if you decide to order a lot but only select a few. Of course I wish I could by 10 pairs each summer but that's a tad ridiculous if you don't live at the beach - even then. Overall, love the quality and experience when using Lascana!

Goed webshop veel keus en redelijke prijzen.

In een woord geweldig

In een woord geweldig. 50 eu kan deze oude man wel gebruiken