Uitstekend!!!

Prima website!! Veel aanbod. Met genoegen iets opgezocht.

Goede webshop

Goede producten tegen een nette prijs en snel geleverd.

Bevalt uitstekend

Prachtig

Pasvorm altijd naar wens.

Ik ben een fan van jullie badpakken en sport bh’s Snelle levering ook. Heel tevreden Agnes

Bij Lascana koop je de mooiste en leukste dames mode

Goeie kwaliteit

Super mooie kleding goeie kwaliteit

Ik had een vraag gesteld over een bestelling die ik wilde doen en binnen een paar uur kreeg ik antwoord en heb ik de bestelling kunnen doen, top!

Super service snelle levering altijd wel een kortingscode

Super service snelle levering altijd wel een kortingscode

Bh voldoet aan mijn hoogste verwachtingen. Prachtig, zit comfortabel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Ben via google bij deze zaak terecht gekomen en hoop er nog meerdere keren te bestellen

Zeer goede pasvorm en sluit mooi aan. Echt een aanrader

Veel keus

Erg veel keus bij Lascana .Je kan goed je maat uitzoeken .Heb al eerder een bikini besteld en ben hier erg tevreden over

Een toppertje!!

Een 10

Erg prettig

Alles is soepel en vlot verlopen. Ik ben erg tevreden over mijn bestellingen. Ik ben blij dat ik klant ben geworden. Ze hebben de kleding (met leuke prints en kleuren) waar ik naar op zoek was.

Helemaal happy

Geweldige service , snelle levering en super kwaliteit. Heel blij dat ik met een gevulde lascana koffer onbezorgd op vakantie kon waar ik elke dag weer met een geweldig outfit voor de dag kon komen. Of het nu een dagje strand,zwembad of het avondleven. Voor elk moment zat er een geweldig outfit bij.

Op zich prima, alleen hoge verzendkosten

Op zich prima maar verzendkosten hoog. Ik heb in 1 week 2 dingen besteld en dubbele kosten lopen dan best op……..misschien actie als iemand iets voor de 2e keer besteld in korte tijd

Alle waar voor zijn geld.

Mooie kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Lascana heeft de mooiste pyama’s

Zie hierboven

In een woord perfect

Ik koop deze bh's al jaren hier en ben er echt blij mee goede pasvorm geeft veel steun en ik vind het kant heel mooi ze blijven mooi na vele wasbeurten,

Prachtige badpakken

Goede ervaring

Leuk!!

Wat een leuk jurkje en voor een redelijke prijs!

overzichtelijk en snel besteld

tot nu toe snel en overzichtelijk te bestellen !

Fantastische webwinkel

Alle aankopen juist en zorgvuldig. Het allerbelangrijkste met iedere aankoop zo blij.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Gewéldig

Ik heb nog nooit online besteld omdat ik daar fel op tegen ben, maar noodgedwongen ben ik naar riemen op zoek gegaan en uitstekend bij jullie geslaagd. En een rokje naar mijn kon ik ook niet vinden… Tot nu toe dan! Ook de levering bevalt uitstékend,! Kortom : tot nu toe: COMPLIMENTEN!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.