Mooie kleding en kwalitatief goed tegen een mooie prijs (zeker met korting). Duidelijk vermeld van hoe en wat. Ik shop er erg graag

gebruiksvriendelijke website, leuk om te winkelen bij Lascana.

Tijdens mijn zoektocht naar mooie kwalitatieve en leuke nachtkleding zocht ik op `Lascana. Ik had al goede ervaring en weer ontdek ik de gebruiksvriendelijke website, leuk om te winkelen bij Lascana.

Fijne ervaring met Lascana,vlot geleverd en goed in de maten geleverd.

Fijne ervaring met Lascana,vlot geleverd en goed in de maten geleverd.

Betrouwbaar en gewoon goed.

Al jaren klant en nog nooit problemen gehad, kwaliteit is altijd goed, heel tevreden!

Geweldige kwaliteit

Zeer goede pasvorm ,goede kwaliteit zit keurig blijft mooi

Wat ik gekocht heb, draag ik met plezier. Snel geleverd en makkelijk te retourneren.

geweldig

eindelijk een badpak die goed zit. leuke kleuren.

Eenvoudig om keuze uit het assortiment te maken. Mijn keuze was op voorraad.

Gebruikersvriendelijk

De site is overzichtelijk. Veel keuzemogelijkheden uit mooie artikelen.

Leuke collectie en snelle levering

Erge leuke collectie en een heel snelle afhandeling van de bestelling en levering. Een tevreden klant.

Goed materiaal, snelle bezorging.

De kleding heeft een goede kwaliteit, wordt snel bezorgd, en indien nodig wordt er ook netjes terugbetaald na terugzending.

Duidelijk

Super goed, super makkelijk en goede service

Zoals boven beschreven. Het was even zoeken naar de voor mij juiste maat maar met de service desk helemaal goed opgelost en samen uitgekomen! Dus wederom mijn 3e badpak besteld!!!

Leuke spullen goede levering

Goede leuke kleding.

Snel en veel variatie

Op zoek naar sandaaltjes voor onder een rok op een trouwerij! Binnen 5 minuten geslaagd :) Top toch.

Mooie producten

Mooie producten te vinden in een makkelijke webshop. De BH’s die ik bij Lascana heb besteld zijn absoluut mijn favorieten!

Fijne site

Fijn dat je iets kunt bestellen zonder vooraf te betalen, heel prettig

Heel fijn om hier te bestellen.

Mooie kwaliteitskleding! Blijft ook heel mooi na heel veel wasbeurten. Wordt geleverd binnen het aangegeven termijn. Makkelijk te retourneren.

Top bikini's voor grote maten

Leuk en makkelijk en prima bezorging

Als de winkels veraf zijn een goedkope maar fijne oplossing met leuke artikelen in mode en lingerie

Makkelijk

Echt een site die goed werkt en waarbij je makkelijk een bestelling kan plaatsen. Bovendien erg leuk aanbod

Verbazend vriendelijk

Ik ben eigenlijk verbaasd hoe klantvriendelijk Lascana is, ik was nogal sceptisch eerlijk gezegd maar ik zou het rustig kunnen adviseren om hier te bestellen , heel fijn

Goede kwaliteit, goede prijs&service met vaak actiekorting

Ik koop altijd ieder jaar in de zomer nieuwe bikini's bij Lascana. Ik kan nergens anders slagen, Bij Lascana heb ik een luxe probleem, ik kan niet kiezen.

Heb al 2 badpakken besteld zeer tevreden

Gewoon geweldig

Ik koop altijd mijn bikini's hier. Uitstekende kwaliteit!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.