Fijne app

Bh hemd zit heerlijk. Ze zijn niet goedkoop maar het geld waard!

Elegante vrouwen kleding

Elegante vrouwen kleding van goede kwaliteit Ik heb 6 broeken en zitten precies zoals mijn eigen maat Het staat zomers vrouwelijk en elegant Ook de Bh's zitten fantastisch en geven voldoende ondersteuning De meeste kleding koop ik bij Lascana omdat ik dik te vreden ben over de service en kwaliteit

Altijd mooie kleding en lingerie voor redelijke prijzen

Als je eenmaal je Lascana maat weet dan kun je alles bestellen en dan past bijna alles 90% perfect en valt soms design, kleur of 7% pasvorm tegen. Voor mij is het ideaal want paskamers passen mij niet!

Mooi artikel, maar beloofde korting blijft uit

Aangegeven wordt dat bestelling via app 20% korting oplevert, maar dat blijkt niet te werken... Jammer!!!

Super mooie collectie!!

Wat een mooie collectie bij lascana Kleding en schoenen hebben jullie in ruime keuze! Ik zal jullie altijd aanbevelen bij mijn vriendinnen

Mooie lingerie voor een mooie prijs

Ik heb in de loop der jaren meerdere artikelen gekocht bij Lascana en elke keer valt me op dat de kwaliteit uitstekend is en dat voor een betaalbare prijs.En zo gauw mijn vrouw het aan heeft dan is ze om op te eten.

Perfect quality clothes! Just love it!

Snel en makkelijk

Mooie bh veel keuze

Goede kwaliteit bh

Eindelijk een katoenen bh gevonden zonder naadjes en die ook als haltermodel gedragen kan worden!

De website werkt naar behoren!

Een prettige site en bestelprocedure die prima werkt!,

..ik heb de bestelling nog niet eens binnen en weet nu al dat ik de jurken gewèldig ga vinden!

Nog geen ervaring, ik ga het ontdekken

Mooi en goedzittende kleding

Kleding valt heel mooi en blijft in vorm, ook na de zoveelste wasbeurt.

Goed bedrijf!!

Alles perfect verpakt, netjes ingepakt en alles op tijd bezorgd,

het imoi um te zijn

heel goed

Geweldig gewoon, jullie zijn de enige die mijn ondergoed nog verkoopt.....

Wanneer mijn artikelen besteld zijn , is het ook zo in huis. Netjes een sms en de spullen kunnen worden afgehaald. Kwaliteit / prijs is zeer goed ,en snelle levering.....!! Nogmaals zeer tevreden over Lascana , een aanrader .... Grtz van een zeer tevreden klant.

Makkelijk te bestellen en een fijne pasvorm

mooie materialen en pasvorm

Mooie materialen en pasvorm, veel keuze voor iedere leeftijd.

veel keuze, mooie prijzen!

zeker bij lingerie is gratis ruilen een pré. Artikelen zijn van goede kwaliteit en de levering verloopt soepel, kortom alles top!

Fijne website en werkt meteen

Fijn en overzichtelijk

Ik mag niet klagen

Ik koop jaren lang by Lascana. Goed kwaliteit, service en contact met medewerkers.

Leuk aanbod en goede service@

Leuk aanbod van diverse modieuze items en snelle en goede levering!

prima site

MAAT *** DAT JE VERPLICHT EEN ACCOUNT AAN MOET MAKEN OM IETS TE KUNNEN BESTELLEN!!

Very simple and efficient

Lascana offers variety of items with quality... that is why I chose to purchase it here.

Super mooie mode

Mooie kleding, van goede materialen! Echte aanrader om hier te shoppen!

Vlotte en correcte aflevering en goede kwaliteit.

Zie hierboven

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.