super

Bestellen, zending volgen, op de hoogte gehouden worden en retourneren alles simpel en makkelijk. Super!!!

Snel, makkelijk en overzichtelijk

Fijne zoekfunctie, je kunt snel je bestelling doen!

Ruime keuze en topkwaliteit

Als verschillende keren online geshopt en iedere keer was ik enthousiast wanneer mijn pakket was geleverd Snelle levering

Goede service aardaige dame klantenservice

Fantastische producten

Mooie badpakken, goede pasvorm en snelle levering

Makkelijk

Ging erg makkelijk bestellen bij Lascana. Koop al mijn badkleding hier

Een prachtige omslagdoek bij mijn prima donna badpak

Heel positief was de volgende dag in huis

Levering was binnen het aantal dagen dat werd vermeld.

Heel prettig dragende BH

Ik heb al eerder deze BH besteld. Deze BH zit prettig, is comfortabel en de pasvorm is fantastisch. Ook onder strakke kleding heel mooi. Blijf dit model trouw.

Geweldige keus ondanks een grote maat en snelle levering

Vlotte afwerking

Fijne app met mooie producten. Al meerdere keren besteld.

Heel overzichtelijk , grote collectie.

Eindelijk die ene beha gevonden die ik zo graag wilde, gewoon bij Lascana.. Ben er erg blij mee.

Heel mooi

Ontzettend blij mee

Prima website

Scrolt makkelijk. Besteld makkelijk

Ik heb een goede ervaring met Lascana ,en de service is ook heel goed ik ben zeer tevreden.

Mooie site met duidelijke uitleg!

Je kunt heel gemakkelijk diverse modellen met elkaar vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen. De site is overzichtelijk, snel met duidelijke uitleg over de juiste maat. Ik hoop dus ook dat mijn aankoop me goed zal staan.

exclusieve badmode van hoge kwaliteit via Lascana

Mijn bikini's koop ik uitsluitend nog via Lascana. Prachtige collectie met goede pasvorm, ook voor de grote maten. Veel prettiger dan in een drukke winkel in een klein pashokje en vaak niet meer de goede maat!

Fantastische site, veel keus, mooie kleding, ook grotere maten

Fijne website, veel keuze. Goede communicatie mbt bestelling en voortgang levering. Goed verpakt. Leuke modellen, veel foto's zowel van item los, maar ook gedragen door model als ook close up van de stof.

Lekker rondstruinen op site

Veel mooie artikelen!!

Fantastic bikinis

Buffalo bikinis from Lascana always fit really well, even for an older figure.

Groot assortiment

Groot assortiment, ik slaag altijd gelijk bij Lascana. Goede kwaliteit van de producten.

Prachtig selectie

Prachtige stijlvolle kleding

Geweldig kleding

Ik vindt super fijne heerlijke dragende kleren en fijn stof echt een aan raden voor iedereen super super

prima service

Doe vaak zaken met Lascana. Prima service en goede pasvorm

Mooie kwalitatieve bikini's

Erg mooie kwaliteit en ruime keuze.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.